Sindikat „Sloga“ traži izvinjenje od Lazara Ristovskog zbog serije „Tunel“

Ostavite komentar


  1. Ovo nije umetnička fikcija, već perverzna politikantska fantazmagorija usahlog umetnika, koji je „shvatio“ da je mnogo korisnije i bogatije pljunuti na estetiku i moral zarad ćara od jedne nečovečne parapartijske družine.

  2. Nije prvi put da neko od,uslovno rečeno umetnika,bude uz neku negativnu,agresivnu i kriminalnu političku opciju.Toga je bilo i u nacističkoj Nemačkoj,Frankovoj Španiji,fašističkoj Italiji,Staljinovih Rusiji.Lazar Ristovski će se duže pamtiti po podršci i poktronstvu diktatoru Vučiću,nego po svojim umetničkim ostvarenjima.Mogao je da bira.

  3. Nije Lazaru Ristovskom do SNS-a niti Aleksandra Vucica nego se ulaguje Vucicu zbog funkcije koju ima na umu.

  4. Lazar Ristovski je samo u odredjenom tipu uloga dobar glumac, uvek igra isti tip licnosti, uvek ista mimika, pokreti izgled…. Pa pored toga što se ne slažem sa njegovim političkim stavom na žalost ne mogu mnogo da ga cenim ni kao glumca. Za razliku od na primer Berčeka koji jeste bio julovac u ono najgore vreme devedesetih i to mi je bas bilo bljak, ali je odlican glumac pa eto bar po tome ga cenim, dok Ristovski iskreno…nema ni taj benefit…Mada oboje imaju tu interesnu potrebu ka uvlačenju vladajucoj garnituri ipak je Berček za par klasa bolji glumac od Ristovskog…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.