Sindikat Sloga: Zaustaviti nasilje nad radnicima JP Pošta Srbije

Ostavite komentar


  1. starsno. plate su im mizerija, a rade non stop. ova vlast nema milosti ni prema kome.

  2. A da sindikat proba da zaustavi ispijanje kafa u bastama po centrima gradova za vreme radnog vremena npr za pocetak.

  3. Kao prvo ovo nije nikakav sindikat jer je politicka opcija koja ima narodne poslanike u Skupstini pod komandom Djilasa. Kao drugo Posta je javno preduzece sa ogranicenim mogucnostima za strajk – da npr. 2 sata dnevno ne rade ili obavljaju osnovne poslove samo u prvoj smeni. Ja se slazem da treba pojacati broj postara i povecati im zaradu – ali nikako ne mogu reci da je normalno da ovolika i vazna institucija ne radi.

  4. @ Mila
    Draga Mila, vi niste videli onu grupu od gotovo petnaest šalteruša i šalteraša na stepeništu Glavne pošte, koji se u radno vreme slikaju za „slobodne medije“ i politički sindikat? Vama to ne liči na ozbiljan štrajk „ugrožene poštanske vrste“? Ma ajte molim Vas!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.