Sindikat Sloga: Zdravstveni radnici nisu robovi

Ostavite komentar


  1. Kad uzmeš listić da glasa na nekim budućim slobodnim izborima razmisli o koroni i našem zdravstvu.

  2. A šta kaže Vrhovni i Glavni respirator na Vas neprimjereni stav?.

  3. Pa Zakon o radu je ustanovio institut agencijski lizing radnika…to mu dodje to,,,,usmeno ti saopsti sef da si premesten, a pismeno dobijes otkaz ako odbijes….Srbija=podsaharska Afrika…..

  4. Radnu obavezu je moguce uvesti, u drzavnim organima i ustanovama od znacaja za odbranu zemlje, jedino u slucajevima proglasenja ratnog ili vanrednog stanja…….

  5. Grešite gospodo sindikalci, svi smo postali robovi u sopstvenoj zemlji tako da je krajnje vreme da ustanu i kuka i motika…

  6. Zdravstveni radnici nisu robovi, ali tzv struka i politicki lideri pre svih aca srbenda i ana lgbt ih tako tretiraju i placaju.

  7. sve frustracije i socijalni lomovi drustva, isli su preko zdravstn
    venih radnika , i to unazad 30 god, nijedna vlast nije htela da zastiti dostojanstvo radnika u ydrvstvu, svaka je zloupotrebljavala lekare ,ali, na zalost , opet i uz samu podrsku pojedinaca koji su imali licnu korist od svega.

  8. Ima li, bre, u tom ‘kriznom štabu’, nekog prisebnog, da pročita predloženu odluku i shvati svu njenu apsurdnost i nezakonitost, pre nego što se odnese na potpis i saopšti javnosti? Ko će da leči i tretira obolele, ako se, kako se preti, pootpuštaju medicinski radnici, a korona ‘vrati’ (kao da je negde bila otišla) u naslućenom, novom talasu? Bolje bi bilo, da se zahuktani moćnici prizovuu pameti i medicinarima, hitno, obezbede dovoljne količine zaštitne opreme i sredstava, da ne bismo, opet, imali onaj cirkus sa maskama, respiratorima, improvizovanim bolnicama, podcenjenim žrtvama i precenjenim ličnim zaslugama.

  9. Samo ih terorišite, čim prođe huka-buka, pobeći će na zapad!! Ko će posle da leči narod, ili vam je svejedan?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.