Sindikat: Štrajk prosvetara 2. juna i protest pred zgradom Vlade

Ostavite komentar


  1. Dragi prosvetari, svi ti „sindikati“ vas „zavlace“!
    Samo izadjite na protest 27. maja kao sto i osecate da treba.
    Srecno svima nama!

  2. Kao prvo ne strajkuje se u junu vec u septembru. Drugo strajk treba dobro pripremiti sa opravdanim zahtevima da plate budu iznad proseka da se resava stambeno pitanje prosvetara, uvodenje savremene nastave i.t.d.Strajk se organizuje u skladu sa zakonom. Skrate se casovi na 30 minuta i strajk traje do ispunjenja svih zahteva a ne jedan dan. Sindikat trazi nemoguce da se ucenik zbog loseg vladanja suspenduje sa casa. Pravilo je jasno ako ucenik ometa rad na casu upisuje se u napomenu i ako i dalje ometa rad onda moze da se udalji sa casa. Nije dozvoljeno da se udalji a da nije upisan u napomenu. Treba traziti opravdane zahteve jer u suprotnom to narušava ugled prosvetara

  3. Pa kad su vam plate manje od konobarskih a onaj sto vam lh daje plagira doktorat a vi cutite,e nemoze vise tako,roditelji da podrze prosvetare i svi pred Vladu,a prosvetari da ne strajkuju jer time deca gube.Podrska prosvetarima.

  4. Nema nam spasa,i sadašnja vlast konstantno radi na urušavanju ugleda i dostojanstva prosvetnih radnika a prihode da i ne spominjem.

  5. Oformiti jedan jedinstveni pravi Sindikat,sve ostalo je rijaliti koji nam je pojeo stvarni život

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.