Sindikat zaposlenih policije podneo krivičnu prijavu protiv Vučića

Ostavite komentar


  1. Mozda bi ga odvikli od „poznavanja“ svega da ste istu prijavu podneli i sto je rekao da zna ko je ubio pevacicu, a do sada ga nijedno tuzilastvo nije pozvalo da da izjavu, ali zato rijaliti na nacionalnim frekvencijama je isao godinama, a verovatno ce ga nastaviti u nekom pogodnom trenutku da skrenu paznju sa zlatnog doba

    1. Ceo sindikat na proveru na poligraf. Koliko je njih umesano u prisliskivanju i odakle im uredjaji

    2. Ministar policije Vulin izvestava o svemu svog voljenog predsednika Vucica. Bolja relacija od ove ne postoji da se blokiraju sve zalbe policijaca i ostalih trudbenika u Beogradu i sire.

      1. Pa sad vidite kolika je to beda od ministra policije. Umesto da javno podnese ostavku ili se bar izjasni o navodima sindikata, on prica da je predsednik zrtva pisluskivanja. Koliki je to samo jad i beda za koju smo sami krivi

    3. E, to se ne racuna, zastarelo je…Kad je bila ta izborna nedelja, uhaha…,,Postovani gradjani Srbije- sutra cu vam saopstiti ime ubice Jelene Marjanovic“, ne rece na koje sutra je mislio..?

  2. Bravo sindikat. Ne dajte da Vas gaze i ponižavaju. Služite gradjanima, a ne njemu!

    1. Stvarno ste smesni, zar mislite da takva prijava protiv predsednika drzave proci?!?

      1. Под оваквим условима неће проћи, али не секирај се имењаче, кад-тад проћи ће!

      2. Ako smo pravna drzava, kao sto tvrdi, mora proci. Padaju predsednici najmpcnijih drzava, po cemu je nas nesto posebno. Afera Votergejt i pade predsednik. Afera Monika Levinski, i pade predsednik. U cemu je problem?

      3. Ivane Petrovicu, kazete da takva prijava nece proci, a znate zbog cega? Zbog takvih kao vi sto ste! Umesto da podrzite tu prijavu, pa da se informisete jos malo, i da vidite koliko puno radi ovaj sindikat za narod, a to je mnogo vise nego bilo koja druga institucija, vi uvek samo nazadno razmisljanje imate…

    2. Где у свету полиција има синдикат?

    3. Svrha sindikata, je služenje zaposlenim radnicima! a ne bavljenjem politikom!
      Unapredjenje položaja i statusa radnika…. a ne rekla kazala, oću – neću, sad ću! da nas čuju pa možda ugrabimo još po koji glas 1% od nečije plate!!!

  3. Ako, ako treba tako. Svaka predsednikove izjava je laž, nekog vređa i zaslužuje tužbu.

  4. o boze jadnika. i to su policajci- pa kako bi to bilo da se odmah prijavljuje ako postoji mogucnost otkrivanja kriminalne grupe., policajci. kod mene ne bi ni ocve cuvali , sigurno bi im pobegle.

    1. Na svu srecu nisu kod tebe da ti cuvaju ovce. Vidim i ti sve znas i u sve se razumes kao i precednik.

    2. Lele Boky, pobegose ti ovce. Vrni te koze – izese ti sav kupus dok ti bistris politiku!

    1. Mozda nije prijavio u intetesu istrage,da se nebi pojedinci razbezali. Kako vi znate i policiska posla,pa znate politiku ,znate kako se dafa zivi a zaboravili ste sta je bilo do 2013 godine. Sta je unisteno, koliko fabrika ,firmi i CAK I VOJSKA. MNOGO BRZO ZABORAVLJATE

  5. Bilo je krajnje vreme da se prijavljuje neuracunljivi feudalni vladar !

  6. Vučićeva logoreja i jezik brži od pameti,
    inflacija reči.
    I večita narcisoidna želja da se slika i meša u sve i svašta.
    A možda i konzumacija u podrumu u Jajincima.

    1. Slusate vi njega jako dobro u Novom Sadu policija otima od naroda. Pre par dana sam Platio kaznu za pojas ,a bio sam vezan to sta se desava je katastrofa.Otimaj puni budzet.

      1. Ako si blo vezan i platio kaznu za pojas znači da ti je pub izašao u susret i naplatio manje a ti ga sad drukaš

  7. U strahu da ga SBOPOK ne uhapsi je i pobegao u Emirate, tamo traži azil, ne sme da se vrati, i preko Sarape i Marića moli moćni Policijski sindikat da sekne prijavu! Ali, ima još nešto čudno i neobjašnjivo: Zašto branioci oštećenih u udesu na naplatnoj rampi u Doljevcu ne traže da Vučić dostavi ili naloži da se dostavi ORIGINALNI snimak jer ga poseduje (nije valjda da mislite da predsednik laže kad kaže da ga je gledao!) i da Babića i njegovog vozača stave na poligraf sa samo jednim pitanjem: DA LI SI TI VOZIO TAJ AUTO TADA? Sve sumnje će tada biti otlkonjene.

  8. Koliko članova ima ovaj sindikat i koje partije još imaju članske karte
    „policija prelazi na stranu naroda“ kao 2000te da bi bili abolirani…

  9. Jel to pomoc za druga velju predsednik je doznao od bia i vojnoobavestajne A STA SU ONI ZA TO VREME RADILI?

  10. Sindikalci policije su posebna fela policije..bave se svim i svacim od zejtina krompira polutki i kiselih ktastavaca..pa evo i politikanstvom..samo ne policijskim poslovima..Taj sindikat je zlo, unosi smutnju to treba raspustiti.

  11. Svaka čast nisam verovao da još ima poštenih ljudi bez obzira ako je predsednik ako je prekršio zakon treba da odgovara moj pokojni otac je bio radnik Mup a bez ijedne mrlje u karijeri otišao je u penziju bez stana bez prihoda a dobio je najveća odlikovanja koje može jedan policajac da dobije a za uzvrat od države nije dobio ništa osim poštenja koji je imao i sad mi je žao što je bio takav čovek jer smo zbog njegovog poštenja samo trpeli i živeli na ivici egzistencije

  12. Nešto ste vi u policiji nerbozni zbog ovih hapšenja.Nema visokog kriminala bez saradnje sa, drzavnim organima,policijom.posebno

  13. Pravna drzava na testu, salim se…ali lepo za pocetak. Kad bi svi bili takvi ne bi nas …ono (znate sta)

  14. Taj Vucic vec 9 godina kako otvori oci krsi ustav republike Srbije po stotinu osnova i treba ga procesuirati.Narod gladuje a on o drzavnom trosku gradi zaduzbine koje ce generscije da otpacuju.Ja i jos 450000,penzionera imamo do 16000. Penziju a On zvalavi o lepom zivotu,sram ga bilo protuva jedna Radikalska.

  15. Milorade, malo ste permutovali,zbog Monike Levinski nije pao Bil Klinton ali je zbog afere Votergejt pao Nikson.Daj bože da grešim,daleko smo mi od pravne države.Sve relevantne državne institucije ,kako slikovito neko reče,kleknule su pred jednim čovekom bez namere da skoro ustanu.

  16. Полицијски синдикат је највећа криминална банда! Смрадине!

    1. Gospodjo Jelo, mnogo citate Kurir, slusate Vucicevica, gledate Skupstinu pa ste preuzeli njihov novogovor. U srpskoj literaturi od Vuka pa do vrhunskih knjizevnika ne postoje takvi izrazi. Moguce da gubite zivce zbog „situacije“, ipak pazite na recnik.

  17. To je Vase da radite i otkrivati a ne na gotovo sedeći u kancelRiki bando!koliko je vesih znalo a pokrivalo? Sram vas bilo!

  18. E bas ste revnosni i time ce te da otkupite obraz sto ce te tuziti nekoga kome to nije jedina i kruciozna duznost zna vise od onih koji 12 meseci primaju platu da to i slicno blagovremeno otkriju i sprece bez znanja javnosti i bruke i ako znam da su organizatori i podstrekaci na takva dela iskljucivo vodeca politicka struktura koja vrbuje profesionalce za ostvarenje. A to je placanje pozicija za vreme Dacica i nakaradni Pravilnik o karijernom napredovanju za vreme Stefanovica gde mozes da pustas kisu ali nisi podoban ako njima nisi podoban. I sta onda ocekuvati ako si pristao da budes podoban, uslovljavanje samo id sebe proistice.

  19. Prijavu Protiv Aleksandra Vucica da sto dalje ruke od moju porodicu zamoleo bih Sidikat Policije za bezbednost kako bi ja mogo sedeti u stanu bez posla i icega a dazbine idu cime namiriti svoje obaveze ako nas zatvara i da nas Vakcini u silom to necu dozvoliti Zamoleo bi Sidikat Policije Beograda.

  20. Taj isti sindikat je pozivao na proteste ispred kancelarije Zagorke Dolovac, a ne ispred skupstine i apsolutno su u pravu. Kad bi imali sudstvo koje reaguje na ovakve nebuloze, politicari bi nam bili mnogo drugaciji. Ovako imaju verbalne dijareje svakodnevno i prolazi im kako hoce..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.