Sindikat Zaposlenih Policije: SPC ima pravo da proslavi praznik i u vanrednom stanju

Ostavite komentar


  1. Da li.su ovi isti oni što su protiv Baneta Trifunovića podnosili krivičnu prijavu za „cepanje držsvne zsstave u predstavi „?

    1. Vec sam pisala, ali mogu opet. Ja sam slavila kao pripadnik duge verske zajednice od kuce. Moje je pravo manje od prava pravoslavaca?

      1. Ako se vasa verska zajednica nije izborila za svoje pravo ne kopajte drugima jamu.
        Lep pozdrav!

      2. To je vaš izbor. Ne uskraćujte i drugima to pravo. Moj izbor nije i Patrijarhov izbor i diktatorova tortura. Dovoljno jasno.

  2. Samo da sindikalce podsetim da i ja prema Ustavu imam i pravo slobode kretanja, a ipak mi je to pravo suspendovano. Pre neki dan policajci osorno se ponašali prema ljudima ispred pošte koji su čekali penzije da nisu dovoljno međusobno distancirani (po njihovoj subjektivnoj proceni!) a ovamo podilaze popovima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.