Sindikat Zastava oružja vređao novinara Danasa

Ostavite komentar


  1. ša više traži ti dosovci u kg .da su bilo dobro oni bi ostali na bläst imali su šansn ßta sad oćedu

  2. Tacno je da Ilic vise nema ugled, srozan je, ali jos manji ima Industrijski sindikat, koji radi sta mu rukovodstvo naredi.

  3. puna podrska drzavi i policiji da se konacno sa tim Ilicem obracuna. Moj brat/sestra pisali su o Ilicu da je los covek i da je unistio fabriku. Vise je Kacici platio racuna po raznim osnovama kredita i baletske skole nego sto je zeni kupio poklona za rodjendan. Pa nije ovo labudovo jezero nego fabrika oruzja. Odzvonilo Ilicu zakucala drzava konacno i na tvoja vrata foteljasu korumpirani. Pa i sam vidis koliko si od jednog sindikata napravio novih. A i mog si brata/sestru napravio i poslao u Italiju. Koliko vi samo kostate fabriku ksd bi radnici znali. Ni do male vage ne bi ste smeli da dodjete. Bruke fabricke

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.