Sindikati: Povećanje cene rada u obrazovanju mora biti više od povećanja minimalne zarade

Ostavite komentar


  1. Dokle bre cinite vise usluge ovim besposlicarima!? Ne rade nista bre, samo sede i maltretiraju decu na casovima! I to kad ih imaju. 3 meseca godisnje imaju odmora i opet im sve smeta i hoce jos! Raspustiti sve koji se pobune i zaposlite ljude koji hoce da rade i kojima treba posao a sluzbe zaposljavanja su prepune prosvetnih radnika koji cekaju na posao, a nemaju ni rodbinsku ni politicku vezu da se zaposle.

  2. Naravno da prosvetnim radnicima treba povecati plate i smanjiti broj dece u odelenjima.Podrska prosvetarima!

  3. Prosvetni radnici imaju skoro svi visoku strucnu spremu i diplome sa drzavnih fakulteta. Zasluzili su bolji polozaj I uvodjenje platnih razreda.

  4. Posao prosvetnih radnika je toliko ponižen i degradiran u svakom pogledu da ne može gore da bude ali državi nisu potrebni kao lekari,sudije i policija tako ih baš briga za njih. Pravda za prosvetu!!!

  5. Skolovali se da gube zivce za male pare …Neko ne moze da se izbori sa jednim detetom aa ucitelji i nastavnici su tu za po 30 dece i da preslusa i da nauci tu decu , za sta za 60 000 pfff …Svaki dan cupanje kose sa glave aa zarad cega , treba platiti te ljude …Ides na fakultet upijas znanje da bi ga preneo na decu ,dodje momenat kada to treba da ucinis i onda ne dobijes posao vec ,zamena,zamena,zamena , za sta si se skolovao za sta mucio da molis za posao i platu ..Ja se nadam da drzava shvata gde gresi , otislo je mnogo pametnih i obrazovanih ljudi ,oticice jos samo neka nastave da se bore za svoju stolicu i svoje ljude stranacke …Sve najlepse svima

  6. Poštovani Dejane,
    vidi se da nikada nisi radio sa ljudima tako ne razumeš i ne znaš probleme sa kojima se susreću prosvetni radnici. Ako nemaš nešto pametno da kažeš bolje je da ćutiš !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.