Sindikati prosvetara: Odmah izjednačiti plate u obrazovanju sa republičkim prosekom

Ostavite komentar


  1. Vi ste sve to tražili, ona je obećala da će da učini sve što je u njenoj moći i lepo vas ispratila. Time ste obavili sve što mislite da je dovoljno i vratili se u svoje kancelarije da živite od naših članarina. Baš smo iznenađeni.

  2. @Biljana C
    Bravo! Kako ste ih lepo prepoznali!
    Brzo se prekvalifikujte pa i vi velike pare da uzimate ni za šta, milina jedna. Evo na primer, nedostaju nastavnici matematike i fizike. Završite neki od tih fakulteta i ništa ne radite u školi. Sjajan plan.

  3. Деце је мало, нема ђака. Сваки други наставник је без пуне норме. То вам умањује плате. Наставника има плеве, чак су без норме и наставници природних наука, ма сви.

  4. Осам ни очекивао, да ће доћи до договора око постизања просека плате на републичком нивоу .
    Опет су просветни радници превезени, и тиме показано да нису битна карика ове земље.
    А синдикалци, као представници ове бранше, џаба се бусају, нек се покрију ушима, и те синдикате треба угасити, јер само они имају неке бенифите од тога !

  5. Dok god izražavamo ovakav stav prema prosvetnim radnicoma, Srbija će biti ovo što jeste.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.