Sindikati prosvetara traže sastanak sa Vučićem

Ostavite komentar


  1. Nikakvi razgovori nisu poželjni, oni samo razvodnjavaju situaciju. Totalna obustava nastave je jedini put, i samo to tangira vrh države.

  2. Cemu razgovor sa nepomenikom, jer svi u ministarstvu rade ono sto im on kaze!!! Izdao je drzavu, Kosovo i Metohiju, glavni je lobista rio tinta za rudarenje,…a vi sa njim trazite razgovor!!!! Smesno i tuzno!!! Potpuna obustava nastave, i to odmah a ne cekati oktobar, je jedino sto je moguce, pa valjda i njima doci iz d…. u glavu!!!!

  3. Kakvi razgovori sa crnim djovolom? Nista sa ovim patriofolirantima. Prvo smena rezima, a onda lustracija, tek posle toga krenuti od nule.

  4. Uzalud traze sastanak treba da rade svoj posao a to znaci da stupe u zakonski strajk cas 30 minuta i da traje do ispunjenha zahteva.Pa da ih zovu drugi na razgovor a ne da oni njih mole da ih prime.

  5. Opet će sindikati prevariti prosvetare, čim oni traže razgovor sa žvalavim od toga nema ništa. Zna se kako se to rešava, zaključaš škole i čekaš da te pozovu, oni samo to razumeju.

  6. Sto sa vucicem pa za sta sluzi ministarka to je njen resor… DOKAZ DA NASI MINISTRI NICEMU NE SLUZE OSIM DA KANALE OVU DRZAVU I VODE U PROPAST ZAJEDNO SA OSKAREM

  7. Велики маг ће умолити Владу да уместо 12% повећање просветарима буде 12,5%.
    Вук сит а овце на броју

  8. Čovek nema vremena za gubljenje sa Vama.. Ionako će to elitni Megatrend, nezahvalnici, izbaciti u visoke intelektualne orbite ove napredne države.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.