Sindikati prosvetara utvrdili plan daljih aktivnosti: Gde i kada će biti protesti?

  1. Sindikati prosvetara utvrdili plan daljih aktivnosti gde i kada će biti protesti zavisi gde im ljudi iz opozicije kažu.

  2. Mislim da ce se naći najbolje rešenje za sve, Vlada misli na prosvetare i naravno da shvata njihovu veliku ulogu u odgoju novih generacija!

  3. Prosvetari preko dece zele da sebi podignu plate. Smanjuju odeljenja da bi kmali dovoljno casova pa ni to nece da rade kako treba. A vec 30 godina strajkuju.

  4. Prosvetari imaju odlične plate u odnosu na broj radnih sati ,odgovornost, rade  pola radnog vremena tj. najviše 4 sata dnevno, sve subote slobodne ,odmora 4 puta vise nego drugi .
    Za ta 4 sata koja navodno rade, od nerada se svi ubijaju, a ako su nezadovoljni platom, u privatni sektor.
    Drug radi kao profesor, četiri dana ima po tri časa a jedan dan JEDAN čas i platu (sa starešinstvom, minulim radom) 98000.Malo li je za 13 časova. Odgovornost nikakva (niko neće umreti ako umesto četvorke nekom da trojku).

  5. U vrtićima botovi (zaposleni uglavnom kao tehničko osoblje – čistačice i servirke) nagovaraju da se ne ide na protest, da nema smisla i sl.
    Strašno!

  6. Ala su aktivni botovi, šta ponestalo , jeli pala cena parizera? Očigledno da imate loše iskustvo sa školom,vi bi ste da se ukine prosveta, jer se diplome kupuju kao na pijaci, bagro sektaška,smeta vam što nastavno osoblje traži svoje pravo,da se plati njihov rad, šta tu nije u redu, jeli treba da budu vreće za udaranje od bahatih đaka,njihovih roditelja i ove mafijaške vlasti, dosta je bilo ustani Srbijo …

  7. Od 1.januara?
    Cilj se polako izmešta iz fokusa!
    Za sektu, mafijaše, kumove ,ove ,one ima, a za prosvetne radnike i obdaništa nema?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.