Sindikati prosvetnih radnika traže hitan sastanak sa ministarkom prosvete o Zdravitasu

Ostavite komentar


  1. Slavica hoće da progura svoj projekat gde će klepati lovu zajedno sa bratom Ane Brnabe.

  2. Čemu sastanak sa ovom ???
    Pa ona gleda sebe već decenijama, nikakve koristi niti vajde za narod, samo za nju !!!
    Da su hteli da reše probleme u prosveti – ne bi penzionerku i parazita stavili da vodi vaš resor… tu se postavlja neko ko ima energiju, lični integritet, struku, želju, …. da rešava – A Gospodar vas samo zamajava i to godinama !!!

  3. Može li neko od nekoliko preostalih novinara u Srbiji da otkrije KO je dobio pare za ,,projekat“?

  4. Ja ne znam kako su generacije ranije prezivele bez ovakvih stvari. Mora da su danas svi teski invalidi i imaju tri leve noge. Birokratija izmislja posao da bi opravdala svoje parazitiranje na grbaci naroda

  5. Namet na vilajet! Dosta je više iživljavanja na prosvetnim radnicima! Potpuno obespravljeni, vidi li to država? Ovakvim glupostima rasteraće i to malo prosvetnih radnika što je ostalo!

  6. Бојкот свега!!! Па зато сте и дошли довде,јер сте на све ћутке пристајали! Каква понижења!!! Г.Славица да гаји унуке, кад већ у обустави рада износи своју приватност.

  7. Kolege, nemojte tako, pa neko je dobio lovu za ovo. Budite poslusni, imate i nocu vremena da kuckate. A jos neki kvazi strucnjak ce da vam ponudi specimen teksta. Pitam se, pitam, sta ce jos da izmisle?

  8. Ćutenje, kada se drugog ponižava,maltretira,mobinguje,omalovažava…dođe jednom na sva vrata!!!! Čuvanjem drugoga čuvamo i sebe!!!! Nismo to još naučili a kada ćemo ne znamo!!!!

  9. Sta zna gerijatrija? Zna se adresa, AV ili gazela. Sve ostalo gubljenje vremena.
    Zdravitas su jedini podaci koji nemaju o nama. Nase dimenzije i fizicku spremnost. Sve ostale imaju.

  10. Zasto tolika papirologija,seminari onlajn koji nicemu ne sluze,. Treba vise razgovora sa decom verujte. A za ovo pitajte prosvetare koji su ukljecini u procesu nastave .

  11. Roditelj sam i ja odlučujem hoću li dozvoliti da se podaci moje dece unose na neke platforme. Samo ne potpišeš i nema projekta. To nije obavezno. Ko hoće neka pristane,negova deca će biti obradjena.

  12. Ja kao roditelj nisam obaveštena i ne razumem čemu. Nelagodu mi stvara ideja da se fizičke osobine moga deteta nalaze u nekom projektu.

  13. I da se prati razvoj deteta,i da roditelji to znaju,ali kome i čemu JMBG roditelja i dece?

Ostavite komentar


Društvo

Rasprava o litijumu u „Utisku nedelje“: Ko su nezavisni stručnjaci, a ko brani interese kompanije? 10

Rasprava o litijumu u „Utisku nedelje“: Ko su nezavisni stručnjaci, a ko brani interese kompanije?

U večerašnjoj raspravi u "Utisku nedelje" oko projekta "Jadar" kompanije Rio Tinto, profesorka dr Dragana Đorđević i profesor dr Zoran Stevanović mišljenja su da svako rudarenje sa sobom nosi opasnosti po životnu sredinu i da se nigde u svetu ne uništava plodna i zdrava zemlja kako bi se otvorio rudnik. Sa druge strane, dekan Rudarsko-geološkog fakulteta dr Aleksandar Cvjetić i geološki inženjer Predrag Mijatović branili su ovaj projekat navodeći da govore u ime svoje struke, dok ih je dr Đorđević optužila da rade u interesu Rio Tinta, što su oni negirali.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.