Sindikati protestuju zbog penzija

Ostavite komentar


  1. Ja bih sano ovim zahtevima dodao i rok za izjašnjavanje sudija Ustavnog suda, a posle tog roka zahtev za zabranom rada tih sudija i oduzimanja licence.

  2. Čujem danas na jednoj televiziji onog doktora Krleta što je čas Tadićev „najopverljiviji saradnik i propagandista“, čas Vučićev poslednji stub odbrane, da opozicija deli građane na one krezube i neškolovane i na one školovane i bogate?! Ne samo da dr Krle laže, kao i uvek, nego pokušava da sakrije da niko tako nije podelio građane kao njegov novi gazda Vučić, koji deli sve na one koji su za njega i kojima daje zauzvrat bedni sendvič, neki lanč paket, simulaciju zdravstvenog pregleda, lažne socijalne karte itd. Dokle ide Vučićev segregacioni pristup pokazuje i otimačina penzija od tzv. bogatih penzionera i kobajagi povećava penzije i plate. Drugovi penzioneri, i oni „bogati“ i oni siromašni, Vučić mora da ode da bi svima vama i nama moglo da svane! I to da ode zajedno sa Dačićem, Vulinom, Ljajićem, Draškovićem i posebno sa onim lažljivim i halapljivim penzionerom Krkobabićem.

  3. Zanimljivo je da se bas najvise cuju vojni i policijski penzioneri koji su isli u penziju sa 50+ godina i 100 % obracunom (vojni) a dobili stanove po Beogradu koji su naravno privatizovali. A kad su jednom u posleartnoj istoriji bili potrebni da spasu drzavu, jadno su abdicirali. Masa od preko 2/3 obicnih civilnih penzionera koji su radili punih 40 godina nije ni pogodena uredbom o smanjenju jer jednostavno imaju manje od 25.000 din. Uvek su najglasniji oni koji najmanje zasluzuju. Nije isto otici u penziju sa 52 sa 100 % i sa 65 sa 67 % proseka, zar ne?

    1. Spasiću spasio bi se da si se pripremio za svoj komentar, sve što si naveo nije tačno, pokušaj ponovo posle pripreme.

  4. Sram bilo ministra Vujovica da podrzava diskriminaciju ljudi koji su stvarali u ovoj zemlji.Ko je i sta bio i radio(ili radi)nije vazno!Svi u bedu i svi isti!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.