Sindikati: Netačna informacija da je otpadanje dela autobusa u Zemunu prouzrokovalo saobraćajnu nezgodu

Ostavite komentar


  1. Sindikati su se nalupetali do bola…kao prvo nije „došlo“ do nezgode, nego su se sudarila dva autobusa sa dva nesposobna vozača. Drugo, 212 od 757 je skoro 30%, i to uopšte nije „svega 12,8%“. Konacno, da je GSP nebezbedan to je sasvim očigledno i tu činjenicu ne umanjuje ni činjenica da su privatnici još manje bezbedni.

  2. Zanošenje zglobnog autobusa? Pre će biti ono: „Da se ja pitam ja bi ga proterao „.

  3. Opet u Beogradu vozači autobusa divlje i nesigurno voze bez poštovanja pravila vožnje, čini mi se neki put da jure vozače putničkih vozila da ih svesno udare,dokle bre divljastvo?

Ostavite komentar


Društvo

Geosindikat: Goran Vesić kriv za nepoverenje građana u RGZ 10

Geosindikat: Goran Vesić kriv za nepoverenje građana u RGZ

Sindikat zaposlenih u Republičkom geodetskom zavodu - Geosindikat saopštio je danas da je "lažno" poslednje njegovo rangiranje, povodom toga što je u istraživanju agencije Faktor plus RGZ prikazan kao institucija sa niskim poverenjem građana, za šta su optužili ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.