Siniša Kovačević: Vesiću treba endokrinolog

Bura oko dodele Zlatnog beočuga nastavlja se razmenom uvreda poznatog dramaturga i zamenika gradonačelnika

Ostavite komentar


  1. Ne pamtim kada sam čuo i video veću moralnu u intelektualnu rugobu od Gorana Vesića.

    1. Isto tako ne mogu da verujem na koje grane je pao Siniša Kovačević. Takav prostakluk ne priliči nikom, a ponajmanje uglednom piscu.

      1. Cuo sam da vas ne placaju vise po komentaru vec na svakih deset jer sekti presusile pare. Prostakluk tvog idola Vesica je tesko i vama botovima komentarisati.

    2. A ja ne pamtim da je čovek poput Siniše Kovačevića, mogao ovako i ovoliko da propadne. Moralno, duhovno i na svaki drugi način. On je postao „ptica zloslutnica“?! Čovek koga su pregazile promene sopstvenih uverenja. Nešto poput precvalog „Čiče“, koji je promenio više pravaca i smerova nego čarapa na nogama. Znam da ćete me odmah strpati u tabor Aleksandra Vučića ali, u principu, najmanje podnosim ljude koji bi zapalili sopstvenu državu sa nadom da će u tom požaru izgoreti onj koje, ti ljudi, organski ne podnose. Valjda bi na tom zgarištu bili najsrećniji. O Vesiću ne bih ništa jer, zaista o njemu ne želim da trošim reči.

      1. Nisi ti u taboru, već u bandi AV-a. Ti si dežurni pljuvač svakoga ko se usudi da nešto kaže protiv stvorenja iz vaše bande, pa koristim priliku da ti čestitam na redovnom obavljanju svojih zadataka.

          1. Mozda su moji komentari logicni, mozda u njima pistoji nesto sto se zove istina bazirana na argumentima, mozda su surovi i beskompromisni ali nikada povrsni, primitivni i na nivou uluce, mozda su moji komentari pismeni i koncizni pa nema razloga da ne bufu objavljeni. Zar Vama takvi komentari ne odgovaraju? Vama se najvise svidjaju oni u kojima „avangardne licnosti“ lpoput Vas, upucuju „komplimente“ neistomisljenicima popun „bot i sendvicar“?! Dajte malo vise mastovitosti, i znanja, naravno, pa ce i Vadi komentari biti objavljeni.

      2. Zorane, ne vredi se truditi ovde. I jedna i druga strana imaju iste želje: jedni hoće vlast bez izbora, a zajedno samo hleba bez motike.
        I mene je S. Kovačević iznenadio rečnikom. A mržnja cveta kod obe strane.

    3. Srbija je prepuna takvih kao Vesić.
      Samo nemaju priliku da se javno obrate. Uostalom imate zadrugu, parove i sve te emisije na pinku i hepiju gde vajni analiticari pokušavaju da nam na fin način kažu isto što i Vesić.

  2. Gospodine Kovacevicu, zar vam nije ispod casti da „odgovarate“ ovom „zutom gmazu“ i Vucicevoj podrepoj musici. Vi ste gospodine Kovacevicu ona prava ELITA kojom se Srbija ( nezagadjeni deo ) ponosi i koju postuje a ne ova ispovracana bljuzgavica u liku Gorana Vesica i njemu slicnih lopova, prevaranata a posebno „zutog olosa“ preletelog u radikalsko-seseljisticki olos i bagru na vlasti predvodjenu Aleksandrom ( AVdolfom ) Vucicem njihovim naprdnim „firerom“.

    1. Ta ELITA je glasala Tomu Nikolica. Neka sada fino ode na Utisak Nedelje pa da nam zajedno sa Vesnom Pesic objasni kako je AV ipak manje zlo od Tadica. Drustvo u pljuvanju Borisa i DS bi mogao da im pravi i otac od voditelja i celokupan SANU (sa izuzetkom Teodorovica).

      1. No comment … o DS-u i Borisu Tadicu sve najbolje, „o pokojnicima sve najbolje“, mada su direktni krivci za ovo zlo koje nas je snaslo u liku i delu Aleksandra Vucica & Company.Izdali su sve nade i obecanja posle 05. i 06. oktobra 2000. godine. Trebalo bi da sva ta manguparija iz devedesetih ode na djubriste istorije i da nas ostave vise na miru i da oslobode prostor za neke nove klince, ipak je rec o njihovoj buducnosti.

        1. Tadic je izdao sta? Prvo, nikada vi niste njemu dali vlast da bi imali pravo da kazete da vas je izneverio. Dali ste mu vlast tako sto ste ga primorali da pravi koalicije sa nacionalistom Kostunicom, oportunistom Dacicem, itd. Drugo, kako se to oslobadja prostor za „klince“. Ovu nebulozu stalno slusam i jos mi nije jasna. Kako je to Tadic trebalo sebe da unisti da bi dosao neki klinac Stefanovic ili neki klinac Rekanovic, ili Obradovic??? Kako uopste dolazi neki takav klinac, nekom magijom, sta? Odseta Tadic, dodje klinac? I zasto bas Tadic da se sklanja nekom klincu Rekanovicu, Trifunovicu, Sapicu, kad je Tadic bio najbolji predsednik koga je ova zemlja ikada imala?

  3. Vesic je veliki ljubitelj knjige. Svaki put kad izadje novo izdanje Telefonskog imenika on ga procita, cak i vise puta. Narocito Poslovne strane imenika.

  4. Zavidim Kovačevicu čak i kad ga Vesić stavi u drustvo sa Ivanom Ivanovićem, Zoranom Kesićem, Dubravkom Stojanović, Dušanom Teodorovićem i Oljom Bećković.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.