„Siniša Mali je plagijator i to ne može promeniti odluka suda“: Članovi akademske zajednice o nastavku postupka protiv ministra finansija

Ostavite komentar


  1. Zašto mora neko imati doktorske studije , to ne može biti garancija da je pametan i da će da doprinese boljitku države i gradjana, Koliko ima doktoranta koji su završili samo da ne bi ništa radili , vrte palčeve po celi dan , ne doprinose ničemu , možda bi neka domaćica vodila bolje državu od svršenih doktora nauka iz ekonomskih oblasti , držite se one najpametnije rečenice pokojnog Đinđića; Diploma je kao ček bez pokrića. Uostalom takav je stav i u proverenim ekonomijama sveta U redu od diploma imaš to i to , opa i doktorski rad OK ali u sledeće dve ili tri godine Pokaži šta znaš tobogan je vaš , izvoli . Nisi ništa uradio , hvala do viđenja .Treba ukiniti traženja doktorskih studija jer one zaista ništa ne znače sem onoga da je neko bio vredan a o stručnosti i primeni u državnim poslovima ili kompanijama, privatnim kompanijama , ne mora ništa da znači.
    Da se ne pomisli da branim ministra .

  2. Ajde da vidim profesore da li su spremni sebe da ponize ili ipak da idu uspravne glave i stanu da brane i svoje znanje,trud,rad koji su uložili da bi doktorirali,kao i mnogi drugi.

  3. Coporu hajduka i razbojnika reci da je jedan od njih hajduk i razbojnik je za njih- pozitivna stvar

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.