Siniša Mali pokušava da dobije diplomu doktora nauka preko suda, a šta je sa doktoratom Aleksandra Šapića?

Ostavite komentar


  1. Ne može bilo koji sud da dodeljuje doktorsku diplomu. Ako postoje propusti u sprovođenju procedure oko donošenja odluke o poništaju Phd, sud može ukinuti ili preinačiti takvu odluku. Organ koji je doneo odluku trebalo bi da ponovi postupak poništenja Phd držeći se striktno procedure i onih činjenica na koje je sud uputio u svojoj odluci

  2. Ponekad mi padne na pamet da bi sve funkcionere trebalo posmenjivati i na ta mesta bar privremeno dovesti seljake koji godinama uspešno vode svoja gazdinstva. Domaćinsko poslovanje i istinsko zalaganje, pametno rasuđivanje možda bi promenilo opšte mišljenje da političar i finkcioner treba da ima doktorat da bi pošteno i uspešno radio svoj posao. Ali džabe im ti doktorati, bilo pravi, bilo falsifikovani, naručeni….. jer šuplje gde god da pogledaš.

  3. Sapic jadan tesko da je i redovne studije legalno zavrsio. On nije sposoban ni ono sto mu napisu da procita. Takva je predsednici vlade,oboje neusmeni.

  4. Cudi me, da svi zele doktorate, a Broj jedan, koji ima dva pocasna doktorata o tome cuti i nigde ne istice. Da li je skromnost vrlina ili su tu nesto krije?

  5. Treba proveriti sve diplome ministara i visokih funkcionera.
    Mali je bar završio fakultet..

  6. Niko ne postavlja pitanje diplome srednje škole Aleksića iz Trstenika.

  7. U ovoj našoj zemlji svako može da kupi diplomu pa još takvi imaju neku funkciju,nije ni čudno da smo siromašna zemlja ali po njhovoj priči nikad nam nije bilo bolje.

  8. Ima profesora koji nisu završili fakultet pa predaju deci, ima profesora koji nisu doktorirao, ina akademika koji nemaju doktorat, Univerzitet se raspada.
    Treba Mali da bude doktor i gradonalelnika…
    Niko ne spominje šta je zapravo autonomija, a šta je aljkavosti i bahatost administracije profesora Univerziteta i njihovog tumačenja Zakona, tj., ne poznavanja.
    Kao što R. Ristić kaže, Univerzitet će postupiti onako kako njegova pravna služba bude tumačila zakon.
    Ma božanstveno.
    Gde proved oh život, mulj.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.