Ne zna se ko deli karte i koja su pravila igre: Kako izgleda početak primene nove sistematizacije u MUP-u?

Ostavite komentar


  1. Криза у министарству унутрашњих послова Републике Србије је много већа него што се и може замислити. Плате официра су скоро дупло веће од полицајца који има 20 година ефективног радног стажа, а при том, дипломе су им врло, врло упитне. Официри користе службена возила у приватне сврхе, а полицајци иду пешке на тешке интервенције. У МУП-у је катастрофално стање.

  2. Pohvala graničnoj policiji na efikasnom radu prilkom vršenja pasoške kontrole.

  3. Bruka i sramota sta se postavilo sa novom sistematizacijom, svi vredni i sposobni ljudi su oštećeni a o preskakanju stepenika da i ne govorim bez ikakvog znanja i iskustva, jedna velika sramota za MUP

  4. O kojoj sistematizaciji pričamo…
    Na divljem zapadu ili ti u Pančevu načelnik MUP.a je bio vojno grlo koje ne zna ništa o policijskim poslovima ali je dobro klimao glavom i bio partijski podoban … Čak nije zasmetao ni snimak iz prodavnice gde je uhvaćen u krađi… Napokon su ga smenili i postavili lečenog alkoholičara… opet vojno grlo koji je bio pod istragom za korupciju i trgovinu uticajem ali gle slučaja kao po običaju ako si politički podoban sve se zanemaruje i umesto u zatvor postaneš načelnik južno Banatskog okruga.
    Čudno baš.

  5. „Nova“ sistematizacija da bi se sklonila dva coveka!!! Bahate
    btange, tipicno za diktature.

  6. Sve je isto smo njega nema. Tako se radi u MUP od 2000, ja sam bio komandir 20 godina otkrio korupciju u tri policijske uprave na istoku Srbije,,i da budem nagradjen a oni pohapseni ja dobijen otkaz, jer nisam smeo da otkrijem korupciju i kriminal u PU Nisu. Pozdrav. Samo napred sa Vulinom i njegovom svitom.

  7. Imam prijatelje u policiji sa dvadeset i vise godina radnog staza. Kazu da ni u vreme Milosevica nije bilo ovako lose stanje u policiji. Kazu da je previse politike i da napreduju samo politicki podobni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.