„Skandalozno i cinično“: Sagovornici Danasa o navodima Kolegijuma RTS-a da odlično rade „za razliku od drugih, navijačkih medija“

Ostavite komentar


  1. Juče uključim Jutarnji program RTS-a, u toku je bilo komentarisanje štampe i novinar Politike kaže: „Ne možete ljude vređati, nazivati ih ruljom, a onda ih zvati na razgovor o izborima. To je licemerno.“ Pomislim: „Vidi promena u Politici i RTS-u.“ Ipak sumnjičavo vratim emisiju malo unazad i čujem da on govori o Kurtiju. E pa, Kurti, ne možeš ih zvati ruljom, ali je sasvim korektno da ih nazivaš hijenama i lešinarima i pozivaš na razgovor o izborima.

  2. Moramo voditi računa šta radimo i čuvati ugled svake kuće ne samo rts već i druge sve televizije i medije moraju biti jednstvene i dozvoliti bruku i poraz već da ih jednako volimo cenimo i poštujemo jer oni su nam sve i budućnost Srbije.

  3. Vec su svi zaboravili da je neposredno pred bombardovanje RTSa svesno izveo svoju majku iz zgrade, a ostavio decu da poginu. Kakva covek moze da uradi tako Nesto ?

  4. Moje je pravo da ne trpim omalovazanje i vredjanje „javnog servisa“ RTS-a, kao i da za to ne placam mesecni harac. Od ovog meseca prestajem da finansiram ovu tv, to bi se moglo nazvati gradjanska neposlusnost, ali mislim da je ipak u pitanju gradjanska svest i dostojanstvo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.