Samo dve nedelje nakon velike tragedije u sremskom selu Šašinci kada je policajac I.Č. iz službenog pištolja ubio dvadesettrogodišnjeg mladića i njegovog oca nakon prepirke u seoskom kafiću, u Šašince selo nadomak Sremske Mitrovice preksinoć ponovo je stigla tužna vest. Naime, neslužbeni izvori kažu da je izmeću 01-02 sati osamnaestogodišnji Aleksandar V.

Samo dve nedelje nakon velike tragedije u sremskom selu Šašinci kada je policajac I.Č. iz službenog pištolja ubio dvadesettrogodišnjeg mladića i njegovog oca nakon prepirke u seoskom kafiću, u Šašince selo nadomak Sremske Mitrovice preksinoć ponovo je stigla tužna vest. Naime, neslužbeni izvori kažu da je izmeću 01-02 sati osamnaestogodišnji Aleksandar V. iz Šašinaca došao u Sremsku Mitrovicu svojim „fordom“ i da je na ulasku u grad iz pravca Rume, na kružnoj raskrsnici policijska patrola pokušala da zaustavi njegov auto. Kako mladić nije stao, usledila je potera i jurnjava kroz grad. Aleksandar je, nezvanično, pokušavao da nađe prečice pa se tako obreo i na keju pored sremskomitrovačke plaže. U međuvremenu sleteo je s puta, ponovo se vratio na nasip, probušio i gumu i karter vozila i nekako stigao do mitrovačkog pešačkog mosta. Dalje je bežeći od policije mladić skočio s mosta i završio u talasima reke. Za sada telo Aleksandra V. nije pronađeno.
U Šašincima juče o ovom događaju meštani samo nagađaju. Priča se da verzija koja se prvobitno pronela da se navodno bacio s mosta zbog loših ocena nije tačna, jer su mu roditelji dobro stojeći, pa nije bilo razloga za veliku brigu oko škole i skloniji su da veruju u čaršijsku verziju oko bežanja iz nekog razloga pred policijom.
O ovom događaju sremskomitrovačka policija nije izdala saopštenje, tako da se za sada samo nagađa šta se zbivalo te noći po mitrovačkom keju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari