SKOJ poziva na protest ispred Kuće cveća: „Tito da ostane, Gangula da ode“

Ostavite komentar


  1. Zbog takvih neotesanih i neobrazovanih i nestručnih čelnika Srbija će izgubiti identitet, uništavaju nam istoriju, zato i zbog takvih će ovom našem napaćenom narodu i nametnuti rezoluciju genocida,samo zbog takvih.
    A Šapić je kod mene izgubio svaki respekt, sve ono što je postigao u sportu je upropastio, ovakvim postupkom. Sramota neviđena.

  2. Treba proglasiti taj muzej muzejom genocida i zlocina prema Srbima i Srbiji a Tita pokazati onim sto stvarno jeste bio a bio je zlocinac i osnivac prvog koncentracionog logora na tlu Evrope posle II svetskog rata (GOLOG OTOKA) u kome su preko 90% robijasa bili Srbi. Tako je Srbima zapusio usta i uterao ih u logor zvani SFRJ.

  3. Šapić ne treba da bude gradonačelnik Beograda i za njega ne treba glasati drugog juna. Svako drugi biće bolji od Šapića.

  4. Tito je zločinac par excellance. Treba da odseli u Hr, tamo će mu biti super. Svoj međ svojima.

  5. Ne zna se vise koje NEČASTIVIJI ,VALTER jal GANGULA.I jedan i drugi mož u neke ISTORIOGRAFSKE lekcije !!??

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.