Vrednost ove donacije iznosi oko 100.000 dinara i sastoji se od svesaka A-5 formata od 60 lista, blokova A5, kao 20 pakovanja laserskog papira od po 200 lista. Ova donacija nije prva koju je donirao Boban Kojić. Nedavno je sličnu donaciju uručio Dnevnom boravku deci ometenoj u razvoj za njihove potrebe. On je skromno rekao da nema šta da priča za medije i da će se uvek odazvati u humanim akcijama

Vrednost ove donacije iznosi oko 100.000 dinara i sastoji se od svesaka A-5 formata od 60 lista, blokova A5, kao 20 pakovanja laserskog papira od po 200 lista. Ova donacija nije prva koju je donirao Boban Kojić. Nedavno je sličnu donaciju uručio Dnevnom boravku deci ometenoj u razvoj za njihove potrebe. On je skromno rekao da nema šta da priča za medije i da će se uvek odazvati u humanim akcijama koje budu organizovane.

Poslanik Žarko Pivac istakao je da se ovakve akcije moraju češće podržavati i održavati, kako bi se makar na neki način pomoglo ugroženim stanovnicima našeg grada.

– Boban Kojić nije član DS-a, već je običan građanin koji je na ovaj način želeo da pomogne deci kojoj je potrebna ponoć. Na teritoriji grada Požarevca i u čitavoj Srbiji žive deca koja potiču iz siromašnih porodica i kojima je potrebna bilo kakva pomoć. Mi na ovaj način pokušavamo da toj socijalnoj ugroženoj deci bar malo pomognemo i u daljem periodu potrudićemo se da ovakav vid pomoći što češće organizujemo, kako bi toj deci i njihovim porodicama, bar malo, olakšali sumornu svakodnevnicu-poručio je poslanik Pivac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari