Školski psiholozi i pedagozi se sastali sa predstavnicima Ministarstva prosvete: Šta je dogovoreno?

Ostavite komentar


  1. Сраман је захтев за повећање броја
    Јер су и ови неискоришћени
    Свако ко је радио у просвети зна о чему причам.А тек захтев за повећање зараде.Наставник који улази у учионицу мора да има најмање 20% већу зараду од стручних сарадника јер они све време проводе са децом и решавају њихове проблеме за разлику од сарадника који беже од деце и пребацују своју одговорност на одељенске старешине.

  2. Vrate školstvo kao što je bilo onda kada su išli u školu sadašnji ministri, znao se red i koliko traje čas i da nema nekoliko raspusta bilo je puno radnih subota i dopunskih časova a sad samo ih interesuje plata

  3. Tolika kolicina nestrucnosti, neznanja i bahatosri od pojedinacnih psihologa i pedagoga u novosadskim skolama je tolika da je jedini odgovor krivicna odgovornost.

  4. Učim nemački, pa ko zna, za godinu, dve, put pod noge, jer je ovde nepodnošljivo

  5. Aj molim Vas pa oni samo sa papirima rade , decu ne uzimaju na razgovor nikad.Produžena ruka direktora … na osnovu čega 15% ? Svaki dan ih gledam u skoli ili puše ili su ispred računara

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.