Skot se zahvalio zbog prijema zatvorenika

Ostavite komentar


  1. "On je ocenio da je najvažnije da ti ljudi budu prihvaćeni u društvu i pronađu način da počnu novi život u Srbiji."…… Kakva ironija! Ako primite zatvorenike, ne morate se distancirati od Rusije. Ostanite tamo svi troje 🙂

  2. Nisam u toku. Zasto SAD svoje zatvorenike seje po Evropi? Pravi novu Australiju? Zasto ih ne zadrzi (ako nisu krivi), ili posalje kuci (gde pripadaju od rodjenja)? Ako ne valjaju njima, zasto bi valjali nama? Malo problema imamo, pa nam jos samo fali popravni dok u okviru granica za neke tamo imaginarne tipove po nas, nasu buducnost i podizanje iz blata u koje su nas milosrdno uvalili upravo ti koji nas sada "vole i hvale". Pfuj!

  3. Hvala vasa esencijo sto ste nas bombardovali sa osiromaseni a ne sa obogaceni uranijum, a vama predsednice koji ste najavljivali porast investicija iz Amerike u Srbiju, hvala na ove dve investicije za buducnost. Jer investiciji se u zube ne gleda!
    Svima veliko hvala!

  4. Kakvo smo dno od drzave da ovo dozvoljavamo? Jos da americki ambasador trazi "integraciju" ovih u nase drustvo. Covece da li je ovo stvarno sto citam?

  5. Izgleda da su ovo one "investicije iz SAD" o kojima Vucic prica. Svaki dzihadista je vredan milione dolara novih radnih mesta. Eh tugo srpska dokle smo dosli.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.