„Oduševljeni smo dobrotom predsednika i malim popuštanjem što se tiče bolovanja“: Dr Dejan Žujović o epilogu najava izmena u zdravstvu

Ostavite komentar


  1. Ne otvara bolovanje predsednik a radnik koji je na bolovanju i bolestan je nema problem da izađe pred lekarsku komisiju koja će mu produžiti bolovanje dok god je bolestan.Zašto sve politizujete.

  2. Definitivno, Faraon je ovde alfa i omega jadne Srbije. A,ti Danice stidi se same sebe kad se pogledaš u ogledalo. Ko si i šta si ti?

  3. Treba razgovarati o efikasnosti zd4avsta,pr.kod kardiologa se ne može stići ua pola godine, čekaonice pune a ništa se ne menja u efikasnost,brinu o bolovanja a kako je lečenje,privatnici nam uzimaju pare,ordinacije privatne niču ko pečurke,min.to ne uočava ili su u dosluhu?!?

  4. Kakvo ponizenje za grujicicku… Ni dr, ni gospodja, ni veliko slovo… Namerno!!!
    A gotivila sam je, bas…

  5. Ko je ovde ministar zdravlja? Pa zna se! Isti onaj lik koji je po Srbiji raznosio respiratore i pred kamerama lekarima objašnjavao kako se isti koriste! On rešava i bolovanja! Za operaciju na otvorenom srcu nije stručan ali može da pogleda!!! Eto zato i jesmo tu gde smo!

  6. Ministarka – 15. dana, Vučić, koji zna sve, 30. dana! Imate vi uopšte Ustav i podelu vlasti? Nemate? Onda ništa! Uživajte i dalje!:)

  7. Razdvojte privatno zdravstvo od drzavno.Ako neznate koike su plate zdravstvenim raxnicima raypitakte se u komsiluku.

  8. Radim medicinu godinama. Ovo sada šta se radi, nema veze s medicinom. Sve je korumpirano, mladi doktori su slabo potkovani znanjem-opšta jurnjava za brzopoteznim kursevima, kupovinom diploma, parama.
    Tražite iskusne, savesne doktore, dobre ljude, koji se stvarno bave pravom medicinom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.