Skup „Dan sećanja na stradale u NATO agresiji“: Ne treba da sudimo, već da se setimo

Ostavite komentar


    1. Jos je veca nasa sramota , sto smo 15 god, sramno cutali o tome zlu .

    2. Milenka, zaista sramota. Zadto se ne ugledaju na nas? Mi nikada nikoga nismo bombardovali, granatirali, napali, cinili genocide, nismo krali ni pljackali susede, ni jedan Srbin nikada nije bio cak ni osumnjicen za ratne zlocine, akamoli osudjen. Svi cene Srbiju i vole je, zbog Vucica i njegove mirotvorne politike i strogog nemesanja u politiku suseda a ni sveta. Mi smo svtorili jednog Teslu, Andrica, Djokovica,Kusturicu, ponosni smo tim nasim delima! Mogu samo da nas mrze oni koji je ne vole( Dodik)

  1. Sećamo se, sećamo se ko je, kako i zašto izazvao uništavanje Srbije NATO bombardovanjem: sps, jul i srs, odnosno oni koji su, osim pokojnog miloševića, danas na vlasti – dačić, vulin, vučić, nikolić uz podršku svog političkog oca i današnjeg pozadinca šešelja.

    1. Unistavanje Srbije je zapoceo i zavrsio Josip Broz uz pomoc komunista i socijalista.
      No sve to nema veze sa Nato agresijom.
      Upadljivo je cutanje i Natoa i zapadnih ambasada ove godine…ni da zucnu

      1. Moler, umoči četku, strane ambasade prate nasu politiku. Ako su zaboravili, mi cemo ih potsetiti , kako se ve ponasamo orema CG i Bosni, da bi mogli ponovo da nas dobro protresu.

      2. Pa još malo ranije , uništavanje Srbije je počelo kad je onaj nesrećnik Aleksandar Karađorđević stvorio tu nakaradnu tvorevinu zvanu Jugoslavija!!!
        Za Tita se zna da je bio zločinac i ovekovečeni neprijatelj Srba , on to nije ni krio , ali ovo je ipak bio Srpski kralj , a ponašao se kao najgori hrvatski dužd ili ban…

      3. Pa dobro jel Josip Broz I 40 godina posle smrti sa onog sveta ne dozvoljava vaskolikom Serbstvu da procveta? Koliko jos Gosn. Moleru po vasoj proceni treba da se obozimo I umnozimo? 200 godina?

  2. Odakle ovom ideja i da pomisli da moze da govori u moje ime? Prosto neverovatno, dokle ide to ludilo i bezobrazluk. Zemljace, ti ne govoris u ime skoro 50% upisanih biraca u Srbiji koji nisu zeleli da glasaju na zadnjim “izborima“, a sta je tek sa onima koji jos nisu ni dospeli na taj spisak? Dozovi se pameti vec jednom,ne vole te ni ovi tvoji, samo te trpe jer imaju koristi, ne zanosi se svojom umisljenom velicinom i znacajem! Da ne pominjem ove spolja, koji ti sve tolerisu do trenutka dok ne priznas Kosovo kao posebnu drzavu. Smucio si se svima!

    1. Zasto ne glasate kada imate 50 % glasaca , vi dobijate izbore sigurno , zarezite olovke i na glasanje , samo sto to nije bas tako , sa ovakvom opozicijom vlast nema razloga da bude zabrinuta . a vecinu nasih gradjana ne zanimaju afere , vec ih zanimaju auto -putevi , izgradnja drzave koja je bila na pragu unistenja ,

  3. Bilo bi dobro Porfirije da pozoveš na pomirenje albanski i srpski narod umesto što isključivo posmatraš stvari kao i naš autokrata Alesandar i naravno Dodik. To bi i zaista bilo hrišćanski. Eto kad ja laik i običan smrtnik moram to da ti poručim.

  4. Ne zaboravile da je Tramp poklonio nasem Predsedniku penkalo(I ključ od nekih vrata). To je veliko priznanje za nasu zemlju.

  5. Ove izjaveo kao da je dao Isus.Ako se bolje,jasno je da su ove izjave stigle iz istog centra.Naravno,nece se pustiti prilika obicnim ljudima i zrtvama da oni kazu svoje.

  6. Koja ekipa, Profiterije i Mile od 152 kile…Ne treba narod nikada da zaboravi ko je bio u vladi koja je proizvela bombardovanje.

  7. Nato nas je napao da bi se ufuljao i vojno stacionirao širenjem na Balkan.Razlozi su izmišljeni kao metod za ufuljavanje.

  8. Ne samo dase sećamo trebaim sudit, jer akoim ne sudimo trebase bojat daćese ponovit

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 10

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras održan protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.