Skuplje ležaljke i giros u severnoj Grčkoj

Neprijatna iskustva srpskih turista sa godišnjeg odmora

Ostavite komentar


  1. tekst je katastrofalno tendenciozan, mada ne kazem da su izmisljotine. U Nei Poriju nista od toga, jedino je giros 2,80 e.

  2. Upravo iz Pefkohorija da opovrgnem poskupljenja.
    Cene po prodavnicama iste.
    Giros bio i ostao 3 evra, pre tri godine ponegde bio 2,5
    Piće po restoranima ista cena kao i hrana
    Jedino što je poskupelo su frapei (kafa) koji su manji a skuplji i kombinacije sa ležaljkama, recimo Polihrono ih je pun pa ste u samom mestu gotovo primorani da ih unajmite, u Haniotiju zato ništa, ali na Kasandri imate toliko slobodnih plaža da nema potrebe
    Te cene o kojima priča gospodin nisam video ni pre pet godina a ne prošle ili pretprošle godine …
    Po ceni jednog produženog vikenda u Srbiji u nekoj nedođiji ovde se odmorite kao čovek 10 dana, sit, okupan i osunčan

  3. U stavrosu u drugoj polovini juna dva frapea i dve vode 4e i sedi kolko oces na lezaljkama niko te nista ne pita

  4. Upravo završavam odmor u Grčkoj odavno se nisam lepše odmorio. Grčka je keva. Tekst sadrži istinite podatke ali i gluposti. Malo je skuplje nego pre ali skoro bezznačajno.

  5. Nema ni veze sa istinom.Trenutno smo u Nea Flogiti,ležaljke uz piće,cene kao pre dve godine,jedino je giros 3 eura,a bio je 2,8.Tekst je pisao neko ko nema pojma o stanju u Grčkoj,ili sa namerom da ispljuje Grčku.

  6. Apsolutno nije tačno. Trenutno smo u asprovalti. Cene iste kao što 2019. Piće i gratis ležaljke. Na svakih 3 sata piće. A kome je puno peškir i na plažu. I cena smeštaja nije ta. Uostalom uzmite booking i pogledajte cene koje se nude

  7. Prvo, čemu ovaj tekst (za popunu dnevne norme), drugo „Vranjanci“ su čudo 🙂

  8. Nalazim se sa porodicom u Nei Poriju, cene iste kao i prethodnih godina.
    Ne znam zašto neko plasira neistine da je sve skuplje 30%, to je apsolutno netačno.

  9. Dragi zemljaci Vranjanci!Ostanite kod kuce i nemojte kukati na cene i Grke, jel’ neko sto bi rekli stariji ,, kitio bukliju za vama“???Naravno da nije,tesko Grcima sa takvim turistima …

  10. Vratili se pre 3 dana iz Kalitee, i da, cene jesu barem ovde više. Giros, pivo, ručak ili večera u restoranu je oko 20-30% skuplje. Ležaljki više nema u varijanti sa pićem već se plaćaju 10e plus piće, a idu i do 40e potrošnje da biste dobili 2 ležaljke i suncobran. Krajem juna bili na Kipru i jeftinije prošli…

  11. Edipsos Evia trenutno besplatna plaža, giros 3eura
    Ko hoće ležaljke, suncobrane džabe nek postavi sebi u svom dvorištu pa nek uživa

  12. Novinare i urednice za koga radite i blatite grcku. Nidam ovo ocekivao od Danasa sada vidim da i oni pisu neistine. Lepo ste nas obrukali necu vas vise citati.

  13. Tekst nema veze sa mozgom. U ponedeljak dosao iz Sartija. Cene kao pre tri godine. Cak sam smestaj i manje platio nego tad. Giros 2.7€, toceno pivo 0.5l 3€, espresso 2-3€, musaka 7€, lubenica 0,35€ po kg, grozdje 2€, itd. Lezaljke na svim plazama koje smo obisli besplatne uz pice kao uslov. I mesto je puno turista iz Srbije, Rumunije i Madjarske. Postali ste kao Kurir i Blic.

  14. Dosla iz Grcke pre dva dana, cene manje nego u Beogradu na Adi gde umesto hladnog nesa dobijes braon vodu sa kapi mleka, a da ne pricam o razlici u ceni izmedju Grckih megamarketa i onih u Bgd, mal se ne slogira kad sam videla koliko je poskupelo meso u Maxiju.U Grckoj samo skuplji paradajiz i breskve nego u Bgd.Za lezaljke traze da se popije ili pojede u vrednosti od 3do 4 eur po osobi.Sve pohvale za Grcku i veliku ljubaznost svih zaposlenih u prodavnicama, hotelu i restoranima.

  15. Ko jos ostavlja pasose i mobilne telefone u kolima, to ne radis ni kuci, dobro i decu nisu ostavili samu u kolima na parkingu na +35’C.

  16. Od 1.avgusta smo bili u Platamonu, prvo, naših ljudi, do 10.mogao si da izbrojiš prstima jedne ruke, drugo, već 5-6 godina je cena girosa ista 2.8 do 3 EUR, treće na svim plažama ležaljke su bile za piće i to 2eur (neskafa ili gazirani sok ). Pokušavam da shvatim gde su letovali ti silni ljudi???

  17. Cene na Halkidikiju nenormalne…..na celom prvom prstu cene malog piva od 4 do 6 EUR, kafe od 3,5 eur pa na više, sokovi 4 EUR, ležaljke se skoro svuda naplaćuju od 7,8,10,15 i 20 EUR (Ksenija, Kalitea, Sani). Obožavam da letujem u Grčkoj, ali ovo sa cenama je čist bezobrazluk

  18. U CG cujem da je jos skyplje dok su ostrva ostala sa istim cenama u Grckoj, tako da ne odustajem od Grcke!

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.