Međunarodna stručna B2B priredba obnovljivih izvora energije BIOMASA Srbija 2011, održaće se od 14. do 16. septembra u Kongresnom centru Novosadskog sajma. U istom terminu biće održane stručne B2B priredbe drvne industrije IET 2011 i prateće opreme i komponenti za industriju nameštaja i unutrašnji dizajn SKONI 2011.


U okviru stručne B2B priredbe BIOMASA biće organizovan i okrugli sto, kome će prisustvovati ambasador Slovenije u Beogradu Franc But, gradonačelnici pojedinih opština iz Slovenije, te direktor JKP Beogradske elektrane. Na okruglom stolu govoriće se na temu „Stanje tržišta i korišćenja biomase u Sloveniji i Srbiji, sa razmenom iskustava i primerima dobre prakse, uvođenja drvne biomase u (javna) postrojenja“.

B2B stručne priredbe namenjene su top-menadžmentu preduzeća, profesionalcima i stručnjacima – firmama iz sadržaja priređivanja. Za vreme manifestacije održavaće se i bogat prateći program dešavanja, gde će renomirani stručnjaci govoriti na temu biomase i drvnih potencijala i na taj način informisati stručne posetioce o tehnološkim novostima, mogućnostima kreditiranja, uspešnim pričama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari