Skupština Srbije izabrala članove Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje

Ostavite komentar


  1. Da li neko moze da proveri gde je sve u radnom odnosu u Srbiji i Crnoj Gori dr Mirjana Radovic Markovic. Ona sada predstavlja Univerzitet Privredna Akademija u Novom Sadu.

  2. Profesor Rade Doroslovački je nezakonito sam sebi tokom svog produženog dekanskog mandata isplatio preko 30 milina dinara kao autorski honorar za reprint svog udžbenika iz Algebre. Čitav Fakultet tehničkih nauka bruji o tome. I sad on treba da nas predstavlja u Nacionalnom savetu? Molim redakciju da pošalje svog izveštača na FTN i napravi članak o tom SNS kadru.

  3. Trebalo bi da su ovakve sednice transparentne, vidljive za javnost, da vidimo ko bira, koga bira i na osnovu čega. Izabrani ljudi, osim možda dva imena, nedostojni su za ovo visoko telo u obrazovanju.

  4. Cestitam mojoj profesorki Radovic-Markovic, koja je nenametljiva a clan je akademija nauka u desetak medjunarodnih akademija zahvaljujuci velikom radu.

  5. Nema humanistike, ako se izuzmu potpuno nepoznati predavači violine. Konus je izgubio čast.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.