SL: Novi napadi na Srbe za svaku osudu

Ostavite komentar


  1. Policija mora da obezbedi mir i sigurnost svih gradjana na teritoriji Kosova,sramota je sto kosovska policija ne radi nista po tom pitanju da zastiti Srbe na Kosovu.

  2. Bez reci sam ostao, zamislite kako je sada tamo tesko ziveti kad bukvalno ne smete dete pustiti napolju, mnogo strasno i tuzno. Samo da se pitanje Kosova resi vise.

  3. Svaki napad je ugrožavanje nečijeg života a kada zlotvori napadaju škole to je neoprostivo. Gde su Euleks,KFOR, kosovska policija? Šta se čeka ? Ili možda da odu dole ovi što ovih dana „ne daju Kosovo“ da reše situaciju, da brane životima srpsku decu i njihove roditelje, da vidimo neki konkretan dokaz njihove brige a ne političku samopromociju istih

  4. Svi oni koji sada pokušavaju kroz razna saopštenja da usmeravaju situaciju, ipak treba da osude ono što se juče desilo. Neko je računao na popustljivost Srbije, da li neko od zapadnih zemalja ili čelnici iz Prištine, ali napravili su grešku

  5. Pojacana kontrola policije, je prvi korak ka suzbijanju krsenja ljudskih prava. Pa sta radi policija tamo… Ne razumem stvarno. Dajmo pritisnuti malo, ipak je vazno te ljude sacuvati od bilo kod tipa pritiska.

  6. Katastrofa, zao mi je dece i nasih ljudi dole ali ocigledno da se podize tenzija iz odredjenih razloga, napadi na Srbe postaju sve ucestaliji, resenje za Kosovo mora pod hitno da se pronadje da bi se ova tortura Siptara sprecila.

  7. V.Britanija preuzima predsedavanje UN-om i najavljuje da ce spreciti raspravu o KiM jer po njima je stanje u okupiranoj pokrajini normalno,hocu reci ,napadi na Srbe su za anglosaksonska govna normalni.

  8. Postoji bojazan da sad kada V. Britanija preuzima predsedavanje u UN i samim ne dozvoljavanjem da se raspravlja o situaciji na KiM, budu intenzivirani napadi od strane šiptara bez nekih većih posledica po njih a od strane EU, SAD, NATO, VB!

  9. Da je naki Albanac u pitanju ili njegova imovina, Kosovska policija bi itekako reagovala, ovako mi nismo bitni za njih.

  10. Zar je moguće da naš narod na Kosovu i dalje ne može da dobije zaštitu koja mu pripada?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.