Đukić Dejanović: Novi pravilnik se primenjuje, nije menjana odredba da roditelji ocenjuju nastavnike

Ostavite komentar


  1. Hajdemo onda svuda da uvedemo isti kriterijum. Samo se u prosvetu svi razumeju i sve bolje znaju od onih što rade. Previše prava roditeljima i učenicima. Niko više neće hteti da radi u školi. Iovako su nestručni kadrovi u pojedinim predmetima zastupljeni s više od 50%. Ovakvi pravilnici urušavaju profesiju i integritet nastavnika.

  2. Molim dragu gospođu da ide u penziju, u njenim godinama svi obični građani idu u penziju po sili zakona i postoji dobar razlog zašto je to tako. Starost povlači sa sobom posledice. ODMORITE SE, DUŠO, pa valjda ima neko mlađi koji može da radi bar isto toliko dobro kao vi?
    (Da ne kažem mnogo bolje)

  3. Bilo bi divno kad bi pacijenti ili deca, roditelji tih pacijenata
    ocenjivali vas, kakav ste lekar. Da li znate svoj posao i da vas oni uce kako da radite svoj posao. Godune ste proveli uceci, a sad neko ko nema veze sa vasim protokolom rada da vas uci kako da lecite. Stidite se.

Ostavite komentar


Društvo

Da li će staro jalovište u centru grada Bora biti novi rudnik? 8

Da li će staro jalovište u centru grada Bora biti novi rudnik?

Nedavno objavljene fotografije na društvenim mrežama, u kojima se jasno vidi oblak prašine koji se sa starog borskog jalovišta nošen vetrom kreće ka Novom gradskom centru i naselju Petar Kočić, ponovo su aktuelizovale pitanje u javnosti – kada će biti rešen negativni uticaj jalovine koja se vodi kao „opasan otpad“, piše Ist media.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.