SSP: Slavica Đukić Dejanović ponaša se kao da ima zadatak da pogasi škole po Srbiji

  1. Slavica Djukic-Dejanovic se trudi da popravi stanje u skolstvu,problemi postoje nisu resavani decenijama unazad,ali se krenulo sa mrtve tacke.

  2. Ivane, pa decenijama je OVA u vrhu vlasti. I sada, kao, krece sa mrtve tacke. Nije tako, zar ne ?

  3. Vec se zaboravilo, posto se i ne pominje, obecanje vladajuce sekte o platnim razredima (Kori ih je zamajavala mesecima) gde bi se i nastavnicki kadar bolje placao

  4. U školama po unutrašnjosti ,,srbistana,, većina nastavnog osoblja je nestručno, radi na ugovor, bez kvalifikacija, ali obavezno napredo ostvareni da bi zadržali posao. Direktori-napredni diktaori mobinguju stručne nastavnike koji su manjina, kako bi veličali nestručne lojalne, do te mere da vode nezakonite postupke i daju im otkaze, tako da povratka u normalu nema, pali smo ispod nivoa civilizacije, u – 5 ispod crte. Profesor sa iskustvom i stavom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. i 15. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.