Predstavnici lokalne samouprave grada Požarevca uručili su priznanja i novčane nagrade povodom Dana radnika u obrazovanju a Povelju za životno delo i novčnu nagradu od 20.000 dinara dobio je direktor Regionalnog centra za talente Slavko Despotović.

Na prijemu kod gradonačelnika Miodraga Milosavljevića u gradskoj upravi nagrađeno je 16 radnika u obrazovanju, a zahvalnice su dodeljene za 5 pojedinaca i preduzeća van obrazovnog sistema za izuzetne doprinose. Za životno delo nagrađen je Slavko Despotović (na slici).

Među zaposlenima u srednjim školama, priznanja su dodeljena: Radiši Markoviću, Grozdi Tošić, Kalini Petrović, Mileni Jovanović, Nataši Petrović i Milici Obrenović. Od prosvetara iz osnovnih škola nagrađeni su: Nada Ivanović, Vesna Nedić, Slađana Kojić, Radivoje Jakovljević, Nada Kljajić, Verica Cvetković, Zorica Živić i Tatjana Živković, dok je upretškolskoj ustanovi priznanje pripalo Svetlani Mitić. Zahvalnice su uručene Dunav osiguranju, Autotransportu, Gradskoj biblioteci „Ilija M. Petrović“, Crvenom krstu i Parking servisu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari