Sledi tužba protiv direktorke Doma zdravlja zbog navodnog mobinga

Doktor Željko Ranilović štrajkuje glađu već šesti dan ispred Doma zdravlja Zemun

Ostavite komentar


  1. Svi zaposleni iz DZ Zemun su uz dr.
    Svi Zemunci su uz doktora.
    Dosta nam je bahatog menadžmenta, doveli su nas do bankrota.

  2. SNS kamarila,šta reći?
    Svuda su se utkali,čestitim i slobodomislećim ljudima kreiraju živote
    Bilo bi lepo da navratite do Kraljeva i istoimenog Doma zdravlja,gde se davno ustoličeni tzv.načelnik Hitne službe ponaša u skladu sa nacističkim modelom ponašanja prema zaposlenima,a sebi i ženi dodeljuje „masne“novčane apanaže,uzurpira državnu imovinu zarad deponovanja ličnih „pokretnina“,odlazi i dolazi na radno mesto kad on to poželi…

  3. Moram da kao pomenuti lekar iz teksta ispravim pojedine nepravilnosti u samom tekstu: prvo, ja nisam „doktorka psihijatrije“, nego lekar specijalista psihijatrije (velika je razlika izmedju nekoga ko je doktorirao na psihijatriji i onog ko je specijalizirao psihijatriju). Dalje, nisam „psiholoskinja“, psiholozi i psihijatri jesu kolege ali rade razlicite stvari. Najzad, doktor Ranilovic nece ici na Institut za mobing, jer takav institut (na zalost) ne postoji, vec u Institut Medicine rada, u ambulantu za mobing. I na kraju, u sred moje izjave koju citira novinarka, upao je deo teksta da ce doktor Ranilovic „tuziti direktorku kako je izjavio za nas list“ nskon cega se dalje nastavlja moja izjava koju ovaj prekid cini na svoj nacin neobicnom. Uz sve receno, novinarka je zaboravila da napomene i da mi je Dr Ranilovic dao dozvolu da prokomentarisem njegov slucaj i dam izjavu za Danas, sto bez njegove ssglasnosti nikad ne bih uradila jer krivicno je delo davati podatke o pacijentu bez njegove saglasnosti i predstavlja krsenje lekarske tajne.
    Ova pojasnjenja dajem radi medicinskih laika koji citaju tekst kako ne bi bili dovedeni u zabunu. S’ postovanjem,
    Dr Aleksandra Franic
    Spec.psihijatrije

  4. … mnogo bahatih direktora Domova zdravlja i bolnica a 60% su v.d. više od 4 godine, ali to nije čudno u ovoj kori od banane državi znajući ko je ministar zdravlja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.