Sleganje Tanurdžićeve palate se nastavlja: Tokom nedelje intenzivirano pojavljivanje novih pukotina (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Kakvi diletanti Nemci su pregurali crkvu nekoliko kilometara pa je ostala cela .pravili su novi most pa da nemoraju da prave i novi prilaz napravili su novi most kad je bio gotov srusili su stari i novi nagurali na njegovo mesto,prave prugu pa masina ispred sebe sklanja staru a iza sebe postavlja nove sine,ili kopa tunel a iza sebe odmah postavlja sine.Naucna fantastika zar ne,skoro kao kodnas prave podzemne garaze i ujedno ruse zgradu iznad njih.

  2. Da yu pravi novosadjani ne bi se pravila garaza tu, posto nisu nije bitno ako se i srusi Tanutdziceva palata.

  3. Pravi Novosađan bi se zamislio da li uopšte ići pod zemlju jer zna da neki delovi grada ponekad imaju problem sa podzemnim vodama. I još graditi u blizini istorijskih, kulturnih i muzejskih vrednosti, to je da se čovek zapita da li je to po planu grada da se tamo nešto gradi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.