Slike odsečenih glava po zakonu

REM prećutao šokantne fotografije raskomadanih leševa koje je na TV Pink pokazivao predsednik Srbije

Ostavite komentar


  1. Da li postoji neko dno dna koje Zekićka neće probiti i produbiti?

  2. Sednice tog saveta REM moraju da budu javne, otvorene za medije i građane koji (ograničenom broju) žele da prisustvuju. Naravno, bez prava da aktivno učestvuju u radu – da govore na sastancima, da komentarišu … Rad REM mora da bude javan! Onako kako su za medije u građane otvorene sednice Komisije za žalbe Saveta za štampu.
    REM je plaćen uz budžeta, članovi ovog saveta primaju debele mesečne naknade od novca svih građana i ti građani moraju da znaju šta svaki od članova REM na sastanku govori, kako postupa, kako glasa… Ovako, oni deluju iza zatvorenih vrata, praktično sakriveni od bilo kakvog građanskog nadzora i zaštićeni od bilo kakve odgovornosti, a godinama rade protiv javnog interesa i, praktično, protiv građana.
    Potrebno je, takođe, uz svaki tekst o REM, u kratkom antrfileu, podsećati po imenu i prezimenu, ko su članovi saveta REM, čime se bave i ko ih je predložio. Tako bi javnost imala kompletnu sliku o tome ko i kako „brine“ o javnom interesu.

  3. Болесна држава: кажу да је корона, али нешто не верујем. Гледам посланике на РТС2 уживо и туга шта причају, срамота. Не знам шта ћемо.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.