„Ako to nije epizoda ‘Sopranovih’, ne znam šta jeste“: Šta nam govori činjenica da je inspektor Milenković zatražio hitnu fizičku zaštitu?

Ostavite komentar


  1. Da li bi neko od vas novinara mogao da istraži otimanje legalnog oružja vlasnicima od strane policije u Novom Sadu… Reč je o imovini…Šta je sledeće?

  2. Na sve ovo zapad ćuti,a maltretirali su ovaj narod zbog glupih stvari i političke neposlušnosti pojedinih političara.A sada ćute zato što neko sluša i sprovodi haos .

  3. Treba sav pošten svet da se iseli iz Srbije neka ostanu samo sns botovi da dele radna mesta, diplome, tapšu jedni drugima dok se sami među sobom ne izjedu.

  4. Režim je ogrezao u svim pa i najtežim oblicima kriminala ali ima podršku spolja jer rasprodaje sve resurse Srbije.

  5. A sta na sve to kazu predstavnici Eu i Usa? Sve to njima njihove sluzbe serviraju na tanjiru? Pa uzimali su u zastitu mnogo sitnije ribe i odvodili ih na sigurno dok se sve ne resi!Zasto ne pomognu ovim hrabrim ljudima? Znaci imaju tal sa sotonom? Sve drugo je obmana liciimerne Evrope..

  6. Pod hitno internacionalizovati čitav sudski postupak! Obavestiti sve merodavne medjunarodne organizacije i asocijacije za zaštitu ljudskih prava! Ovo je skandal nad skandalima!!!

  7. Ne znam da li mi je teže da ćutim ili se pitam ovako uzaludno, je li moguće da ova dva hrabra policajca, nemaju kolege i priatelje u policiji koji bi im pomogli, javno stali u zaštitu, podržali ih ili je tamo samo grupa zaposlenih kukavica koja ne me da pisne.

  8. Manuel Noriega je bio sitni dousnik CIA u pocetku..Kasnije je napredovao zato sto su Amerikanci imali intresa 80-ih u borbi protiv komunizma (Contras) pa su mu dozvoljavali poslove sa drogom. Ali mu se osladilo pa je poceo da vlada gvozdenom rukom, proganja pa cak i muci i ubija politicke protivnike. Jedan deo novca od droge koristio je za polupisticke projekte. Zato ga jedan deo ljudi i danas u Panami smatra pozitivnim likom. Medjutim kada se toliko osilio u trgovini drogom (ni njemu nije pala na pamet drzavna farma pod zastitom policije), a i kada je njegova upotrebna vrednost istekla 1989 amerikanci su ga uhapsili i odveli u Miami gde je sluzio kaznu..A i Francuzi su imali da kazu koju..Vratio se u Panamu posle kazne 2011 i umro 2017 u 83 godini…Neko se pita pa kakve veze ima Noriega sa ovom temom? Nikakve, palo mi je napamet..Svaka slucajnost je namerna:)

  9. Deco, učite, obrazuje se i bežite odavde glavom bez obzira!Vidite kako su se i botovi skotovi ućutali.Polako i oni će se dozvati pameti.Ali biće im kasno. Ja lično znam jedno desetak tih idiota.Da li će smeti da se pogledaju u ogledalo.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 9

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.