Vlada usvojila predlog Kriznog štaba: Slobodan ulaz u Srbiju

Ostavite komentar


    1. Pa hteli ste (ili su) u Grčku, slobodno, bez mera, kao da se nikad ništa nije ni desilo. Vrata se otvaraju sa obe strane…

      1. Da bismo mogli u Grčku, potrebno je da granice otvore Makedonija i/ili Bugarska, a zatim i sama Grčka, i da ne traže testove na koronu ili stavljanje u izolaciju, jer bi to značajno poskupelo letovanje ili ga čak i obesmislilo. Tako da ova odluka naše Vlade, koja je po mom mišljenju besmislena, posle svega što su nam radili dva meseca, i potpuno beznačajna sa aspekta odlaska naših građana u Grčku na letovanje.

  1. Nešto ozbijno nije u redu, štab za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti COVID-19predlaže otvaranje graničnih prelaza i slobodan ulazak svih lica u Republiku Srbiju, bez neophodnog testa na korona virus i dozvole komisije. Da li ovo znači da nas štite od virusa otvarajući granice, ukidanjem testova, slobodnim ulaskom u Srbiju ko kad i kako hoće?
    Jedino ostaje nada da će jednog dana neko odgovarati zbog ovoga.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.