Slobodari: Da li je tačno da Ziđin kupuje imanja oko Bora kako bi naselili radnike iz Kine?

Ostavite komentar


  1. E,Tarabici,Tarabici,sta vam je trebalo da reklamirate da ce kinezi piti vodu sa Morave.Strasno,Kinezi i migranti ce za 100 god biti vecinsko stanovnistvo ovog podrucja,od Srbije nece ostati ni ime,ukoliko je ova vest tacna.

    1. Nemogu da verujem da mi u Srbiji treba da zabranimo bilo kome da se naseli. Iz godine u. godinu drastčno nas je manje. Za par godina pitam se koće radit koće puniti budzet. Ili ti druże brižni žele da Srbija postane neki pusti „SALŠ“

  2. Migranti,kinezi….Postaćemo nacionalna manjina u svojoj zemlji.
    Jesi li svestan šta radiš Vučiću.

    1. NASI LJUDI IDU NA ZAPAD TAMO IM LAKSI POSO,BRISU NEMCIMA GUZICE ,MENJAJU PAMPERSE, RADE NA GRADJEVINE I SVE POSLOVE SA METLAMA. OSTALI SRBI VISE VOLE DA SETAJU BEOGRADOM I RUSE BG I SKUPSTINU PRIMAJU NEKE PARE ODAKLE KO BI GA ZNAO. NEKO MORA DA RADI I U RUDNIK I DA BERE MALINE ,SLJIVE PA KAD NECE SRBI ONDA UVEZI RADNU SNAGU. SRBI SU U SRBIJI LENJ NAROD ,KOD NAS VAZI PAROLA „NEMOZE ON TOLIKO MALO DA ME PLATI KOLIKO JA MOGU MALO DA RADIM“. ZASTA KRIVIMO PREDSEDNIKA KAD SMO MI KRIVI.OD DVA MILJONA BEOGRADJANAMILJON IPO NERADI NISTA“SRBIJA RADI BEOGRAD SE GRADI“ I SVI SA JUGA OSTAVISE SELA I ODOSE U BG ,BOLJE BILO KOJA SOCIJALNA POMOC NEGO ZIVOT U PLANINI.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.