Slučaj Danke Ilić nije savršen zločin

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. da je normalna drzava ministar odmah podnosi ostavku ovo je sramota svih nas i pokazuje stanje sigurnosti gradjana.

  2. Ovaj tekst je mnogo realističniji od onog prethodnog, gospodine bivši inspektore! Ovde nedostaje ona ključna konstatacija: ova dvojica nesrećnika čija je jedina krivica što su se u pogrešno vreme našla na pogrešnom mestu sigurno nisu ubili nikoga, a najmanje malu Danku. Tvrdim, gospodine inspektore, da je mnogo veća verovatnoća da smo nas dvojica ubice. Odgovor se nalazi u razrešenju klasičnog ubistva batinanjem koji se desio u policijskoj stanici i koji je za žrtvu imao brata jednog od osumnjičenih.
    Gospodine bivši inspektore, obojica znamo da tog razrešenja jednostavno neće biti. Uostalom vi najbolje poznajete vetrove u svojoj bivšoj firmi.

  3. У низу одлучивања и командовања, не зна се ко је био нестручнији и катастрофалнији. О надлежности да не пишем. То је тек изгажено и злоупотребљено. Оно најбитније и најболније се не открива, а то је шта се догодило и где је Данка ?

  4. Jos jedna u nizu sramotnih medijskih manipulacija. Novi „helikopter“. Trebalo je promovisati amber-alert novopecenog zeta. Pa se u veri da ce se sve resiti ocas posla (dete zalutalo u sumi), skupilo sve sto voli da se slika. A deteta nigde. Morao se, brze – bolje, gladnoj javnosti dati ishod. Pa su „pronasli“ neka dva ne bas mudra lika da na njih svale „ubistvo“ koje nisu pocinili. Sada se, posle dve nepotrebne smrti, u nedostatku deteta i nedostatku dokaza, prica razvodljava i razvlaci, ne bi li se to zaboravilo. Toliko puta vidjeno, da je vec mucno objasnjavati slepima kod ociju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.