Slučaj Mlađana Dinkića: Istraga bez sudskog epiloga

Ostavite komentar


  1. Još jedan,muzičar,u ,orkestru,, ,lidera Srbije po najprihvatljivijemi isplativijem, notnom ,,sistemu,,pa i,pojačanim,,oktavama,,u lokalnim,,pozorištima,i ,scenama,,..Od Kipra očas posle do Emirata,za,,zalaganja,,BROJEVI Se Ionako,,Odmalaju,,,a imaju i, i ,,respektabilnog,molera, ĐUKU, Koji,,radi,,i Noćom..

  2. Utalio se sa SNS-om i zna i za mnoge njihove muvačine, ali čovek ima nedela za 100 godina robije. Prosto je neverovatno mada on može samo u paketu sa svojim mentorom, ali ne profesorom nego MK koji ga je sve vreme i sponzorisao, a on osvajao za po tri eura mnoge fabrike, zemljište kod CK i sam CK kao i sve ostalo… Samo u paketu njih dvojica mogu da idu… to je mafija na kvadrat

  3. On je okupatorska sluga broj 1 i njega niko nece smeti da osudi. Kolko je on zavrsio posao za zapad ni africko banane drzave nisu prodale svoje resurse za saku dolara.

  4. Jos jedan odlican tekst. Dodao bih da epilog ipak postoji, samo nije sudski. Epilog je da je Mladjan Dinkic i danas deo vlasti, bas kao i ranije. S tim sto je danas njegova uloga mnogo bolja, jer kao covek iz senke radi i zavrsava sve poslove u Ministarstvu finansija gde je glavni savetnik za investicije iz arapskih zemalja. Njemu mozemo svi da zahvalimo za silnu prodaju zemlje Arapima po Vojvodini i povezivanju Vucica sa arapskim investitorima. Ljudi koji su radili sa Arapima mi kazu da ces lakse izvuci 10 evra od prosjaka na ulici, nego od bogatog Arapina, ali eto predsednik i Dinkic su zajednickim snagama uspeli to, i sve to zarad naseg dobra, ne zbog njih same.

  5. …да Космајац постане специјални саветник Председника за послове с Јужном Америком, као Динкић за Емирате.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.