Slučaj ubistva policajca u Loznici: Kakvi se pravosudni koraci mogu očekivati?

Ostavite komentar


  1. Kada cemo dobiti sudski epilog? Samo sud moze da utvrdi, ko je zaista pocinio ubistvo.

  2. U pravu ste Tomi, samo sud ali nezavisni i profesionalni ,moze da utvrdi, ko je zaista pocinio ubistvo. Tri dana prije ubistva policajca u Loznici, tokom ilegalnog prelaska granicne linije izmedju Kosova i Srbije kod Preseva, uhvacen i ubijen od strana srbske zandarmerije. Zatim je poceo plan inskeniranja ubistvo srbskog policajca u Loznici po nalogu predsednika Vucicasa preko BIJA, sve ovo da bi skrenuli paznju gradjanima Srbije da ne bi protestovali dok boravi u Beograd Nemackim Kancelarom Solc i ugovara eksploatacije litiuma u Jadar kod Loznice. Razmislite malo, jer ovo nije prvi put da rukovodstvo uz pomoc drzavnih organa inskenira slicna ubistva svojih gradjana kad god oni misle da je potrebno zrtvovati gradjane radi svoje politicko ili bilo koje dobit.

  3. nista od ovog sto ova isprica ne ,,pije vodu,, ne pije pa vi i sad mozete da narucite voznju od tacke a do tacke b i to platite..vozac nezna ni koste ni staste …stoga ovo sve otpada tako da ove osobe treba pustiti ako vec nisu pustene na slobodu, onaj koji ima kaznu pravosnaznu njega tamo gde mu je mesto.

    ubistvo ovog ..nije trebalo da bude.nije..pa on nije imao sanduke municije naoruzanje bombe i ostalo kada se videlo da nema municije ..mogli su lepo da ga uhapse..koliko ih je bilo mogli su da ga savladaju..ko je dao naredjenje da se isti lisi zivota..ubije ko ??!…

  4. Poslati policiju u Podujevo i Preševo i pohapsiti one koji veličaju Fatona, jatake i potencijalne sledbenike!

  5. @Taxi

    To se javljas sa one Kurtijeve farme botova? Hahahaha…. „Komentar“ ti je sjajan, tacno se primecuje ta sigurimi/enver hodza propagandisticka „skola“…

  6. Iako su organizovana grupa oni su se dogovorili da ga prebace preko grane a ne da ubiju policajca . Sumnjam da je taksista svesno učestvovao u ubistvu . Možda čak nije ni znao da je ovaj kriminalac . U najboljem slučaju je znao da ovaj nema valjane putne isprave , ali da je učestvovao u ubistvu … to je bas bezobrazluk .

  7. Vec treci dan se pustaju „komentari“ nepismenih botina… Cemu? Ok, razumem njih, to im je zadatak, naredila centrala, ali zasto Danas objavljuje po deset istih „komentara“ jednog te istog bota?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.