Slučaj Zrenjanin: Bitka za ispravnu vodu

Danas.rs analiza: Problemi građana u banatskom gradu

Ostavite komentar


  1. dobro shvatila naručilac posla, zrenjanin ski vodovod, nije ni znao da formuliše narudžbinu, pa sada, kada su nekakvo postrojenje dobili, zrenjaninci ponovo nemaju dobru komunalnu, a pri tom je naručilac poslao ostavio nekakve bankarske garancije izvođaču radova?! Ako genijalcima zbrinuti u vodovodu, koji su radili na ugovoru i konkursnoj dokumentaciji nisu za tvorza ne znam ko jeste. Kako jedan grad sebi može da dozvoli da za vodovodnu mrežu još uvek koristi cevi iz prošlog veka?

  2. 15 godina bez vode? Sta sve u Srbiji moze da se istrpi… I kad puste fabriku vode, nakon toga slede problemi sa cevovodom…

    1. Nije to ništa. Kad se pusti u rad fabrika guma, tek će onda trebati još tri kompleta prečićevača za vodu i tri za vazduh.

  3. Ah da,jos nesto da kazem. Kada se u vezi “ problema pijace vode“ oglasi (tj.dobije prostor u Danas-u), „prvi coven lokalnog lista“, siguran sam da ce problem ostati i da se nista nece resavati. Zasto ? Pa zato sto o svim problemima koji su pratili ovu “ kontroverznu investiciju“ tokom proteklih godina,malo toga smo mogli da procitamo u „njegovom“ listu „Zrenjanin“ ! On kao provereni „preletac“ je servilan svakoj vlasti pa i ovoj sada. Tako da ova njegova danasnja „analiza“ ide u istom pravcu,a to je priprema za „preletanje“. A da ne pominjem koliko je neukusno da glodur i direktor lokalnog lists dobija prostor u “ konkurentskom“ listu.

  4. Naravno, tuzilastvo cuti zbog zakljucivanja nezakonitog ugovora. Sta je sa odgovornoscu ministarke Mihajlovic u cijem su resoru komunalne delatnosti? Vlada Republike Srbije ne zna sta se desava u Zrenjaninu?

  5. da se to ostavilo da Nemacka Firma vassertehnik uradi postrojenje sigurno tu ne bi bilo nikakvih manipulacija i sto posto bi imali zdravu pijacu vodu ali cim se tu umesala beogradska i italijanska Firma sa odobrenjem gradonacelnika Janjica koji je trebao da se smeni odmah posto je manerviso kobojagi da nije znao i uzeo dobre pare jer se secate kako je doso iz elemira sa pocepanim pantalonama i malom kucom a danas sa najvecom kucom odakle a voda je ociscena od boje ali ARSEN je osta a i miris koji smrdi dole sa janjicem

Ostavite komentar


Društvo

Mladić nestao u Velikoj Moravi 7

Mladić nestao u Velikoj Moravi

Muškarac rođen 1999. godine nestao je u Velikoj Moravi u ataru sela Lučica kod Požarevca, a spasilačke ekipe pretražuju reku i priobalje, potvrđeno je danas Radio-televiziji Srbije u požarevačkoj policiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.