Službe bile dužne da obaveste predsednika s kim mu se druži sin

Zaštitnik građana pokrenuo postupak kontrole policije povodom postupanja prema novinarki Krika

Ostavite komentar


    1. Dakle,i Vaš list se plaši da objavi istinite informacije o Vučiću i njegovom punoletnom sinu.
      Molim Vas,nemojte da sklanjati moje komentare,iza kojih stojim pod punom krivičnom odgovornošću.

      1. Niste jedini. Mene brisu odmah a nisam ni bot, ni Vucicev fan vec penzioner, koji misli svojom glavom. Obrisite me ponovo!

        1. Pišemo o tome da ovo nije nikakva vest, koga uopšte zanima šta radi AV sin, koji je punoletan?
          Uopšte: zašto proganjati sina i slikatiga u svakoj prilici?
          Šta dobijate time?
          Ako je kriminalac nek ga hapse…..

          1. Da li Vi znate šta pričate. Ko da ga hapsi u ovoj zemlji? Vi izgleda živite na nekoj drugoj planeti.

  1. Od kada je to u zemlji Srbiji zvanična valuta evro?? Ili smo nešto propustili,!! A i platu prodavca od tih 550 evra je teško naći, pa se pitam šta li to sin Danilo prodaje?? Verovatno „šrafove“ -tako mu je i taja počeo??

    1. Normalno da dečko radi takav težak posao kao što je nošenje gajbica sa paradajzom u jovanjici.

  2. Pa, jesu li ga izvestile službe? Mislite da on ne zna sa kim mu se sin druži? Ako ga nisu izvestili i ako on to ne zna, on nije u stanju da vodi računa o svojoj feci a kamo li da vodi nakaradnu predizbornu kampanju za našu decu.

    1. Aca Rošavi ili Aleksandar Vidojević je neko ko je do skora bio u drugoj frakciji navijača Partizana i o kome lično nemam lepo mišljenje, ali moram da kažem da stvarno lupetate. Šta god mislio o Vučiću, ovaj put je u pravu. Kakav klan, kakve gluposti. On čak nije ni Janjičar, on je bio u Alkatrazu samo je jedno vreme bio dobar sa Janjičarima (Principima-Velja Nevolja), ali su ga oterali. Sada čak i ne ide na utakmice. Čak i kada je Alkatraz kao bio bitan, Aca Rošavi je bio nebitan. Tako da manite se senzacionalizma i pišite o tome kako je Zvezdi oprošten dug prema Agrobanci, a ne ove gluposti i poluistine.n

      1. Partizanovac sam, nisam bio na jugu odavno, a i kada sam bio, bio sam kao pojedinac da navijam. Nije me zanimalo grupisanje, ali ni malo….sada idem na istok ili zapad. Posto se bojim za klince, na putu do i od stadiona, ni to mi se vise ne mili. Uvod je bio da pokaže moje neznanje u navijackoj hijerarhiji. Ono sto mene zanima je odakle prijava protiv Rosavog iz 2013te, kada je nosio pancir i razvaljivali onaj kafic? Pa skoro onaj restoran kod Beton hale? Lik se pojavljivao na utakmicama u inostranstvu, pa ne znam da li je bio u Srpskoj sa nekim funkcionerima?? Pa član kod Velje Nevolje i Saleta Mutavog ranije??? Za mirnog decka, koji pri tome ima i zastitu sa vrha, malo.mnogo pravi probleme.
        Smejurija od države

  3. Voleo bih da znam koja je to prodavnica koja plaća svoje radnike 550 evra…da se i ja zaposlim…mesecima ne radim nigde….zlatno doba…

    1. Kako koja prodavnica?

      To je ista ona gde je Marko Milosevic nosio gajbice pre 2000. godine 🙂

  4. Sin radi u vinariji svoga oca koju on često posećuje.Za informaciju,u vinariji se prodaju vina i do 6.000,00 evra po flaši.
    Ko ne veruje neka proveri.

  5. Pa da , 5 oktobra 2000 , opoziciji su pomogli upadom u skupstinu sve sami akademici , imate pamcenje kao ribice , zaboravili ste ko je tada pomagao opoziciji , Srpski narod to nije zaboravio , tako da nikada na vlast nece doci neko ko je tada ucestvovao u tom divljanju . to mora da zapamtite.

    1. Bojim se da je Vaš komentar zalutao ovde, jer nema nikakve veze sa gornjim tekstom. Takođe je nejasno kome se Vi uopšte obraćate, kada pišete u množini. Na brojne pravopisne greške u ovako kratkom komentaru, nema ni smisla osvrtati se.

  6. Igor Bečić još i dobro radi svoj posao, naspam kvalifikacija – zaboravili ste da je on kondukter.

    1. Ja sam shvatio da je bio perač autobusa pa je zbog „alergije na vodu“ postao kondukter, ostalo je istorija…

  7. zna taj dobro sa kim mu se družži sin. Čk je i stao u odbrano bitangi koje su dreugari njegovog sina. Skandal da ne može biti veći.

    1. Bravo Milorade. Citiram tekst: „Taj mladić nikada nije gonjen ni za kakvu drogu, gonjen je za tuče, ali nikada nije pravosnažno osuđen, kazao je Vučić“.
      Da se čoveku okrene Zemlja naopako.

  8. ne znam da li se druzi ili se samo susreo u kafic, a ni ne zanima me mnogo, ali da vucic pravda tog idiota koji je gonjen zbog tuca. pa je li to normalno da predsednik drzave pravda jednog nasilnika. ko moze da pravda nekog za nasilje. pa niko normalan. ako mu se sin druzi sa nasilnicima pre iuli kasnije postace takav.

  9. Zašto nema vesti o Trifunoviću koji sa prof Turajlić peva četničke pesme u kafani ?

    1. Prijatelju ti si izgleda zalutao sa tim komentarem ovde. Mora da si čitao neki drugi tekst.

  10. Gonjen je za tuče, ali nikada nije pravosnažno osuđen – rece predsednik jedne drzave!! Sreca pa banana drzave inace bi pao sa stolice svako ko procita.

  11. Dobili smo jos jednog postenog nosaca gajbica. Seti se Vucicu kako prolaze postene porodice nosaca gajbica i nosaci gajbica koji su gologuzi dosli a sa milionima i milijardama otisli.

  12. Opet kradete ideje, ne važi se…Nemojte neprekidno musti ovu kravu, tj. ideju…Nemate više šta pametno da kažete i izmislite…Smišljajte novu aferu…

Ostavite komentar


Društvo

Pazite gde pijete vodu po ovoj vrućini: Samo na jednoj javnoj česmi u Beogradu izvorska voda bezbedna za piće 8

Pazite gde pijete vodu po ovoj vrućini: Samo na jednoj javnoj česmi u Beogradu izvorska voda bezbedna za piće

U potrazi da se rashlade na visokim temperaturama neki će posegnuti za prvom vodom na koju naiđu. Ukoliko vas put navede pored neke od javnih česama sa izvoskom vodom na teritoriji Beograda treba biti obazriv, jer poslednji rezultati ispitivanja kvaliteta te vode koje je obavio Gradski zavod za javno zdravlje Beograd u junu, nisu ni zadovoljavajući.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.