„Službe u Srbiji planiraju incident na KiM poput onog u Pandi“

Ostavite komentar


  1. Pazite sad ovo?! „Incident u Pandi“?! Albanci pobili decu, isto kao i onu na Bistrici pa, potom, pustili „buvu“ kako se “ Skije“ ubijaju izmedju sebe?! To je naravno naislo na odobravanje i plodno tlo kod jednog dela srpskog moralnog lumpenproleterijata kao i kod onih koji mrze, a tu svoju mrznju obicno drze uperenu protiv sopstvenog naroda ili vlasti koju taj narod izabere. Znajuci kako ce da reaguje ta srpska moralna sirotinja, Albanci su kao zabrinuti, dok smisljaju scenario da izvrse jos neki zlocin za koji su unapred odabrali krivca. Ko ih ne poznaje, skupo bi ih platio.

    1. Откуд онда то да српске службе и поред десетина похапшених Албанаца ни не оптужише ниједног, а у њиховим документима индиције да су сами извршили масакр, Кнежевићу? Зар тако дубоко иде та „Шиптарска завера“ да је и УДБ сва њихова?!

      1. Milivoje, odlican komentar. I pitanje. A Knezevic veze o srpskoj moralnoj sirotinji i lumpenproleterijatu za koji je on zaduzen.

      2. Pa gde Milivoje botu sada ce Milivoje da vam objasni ko je digao srpski autobus u vazduh,pa kako i ko je pobio decu na kupanju itd.Sve Milivoje zna normalno uz sitan interes i to od preko.

      3. @Миливоје Радаковић

        A otkud to da sluzbe SAD, Nemacke, V. Britanije, Francuske nisu uspele da imenuju te Srbe koji su odgovorni, koliko bi to samo pomoglo i njima da pokazu svetu kako su „pravedni“ a i tvojim drugarima Albancima koji bi pokazali kakve su „zrtve“.

    2. Zorane, potpuno se slažem sa tvojim razmišljanjem. Predspostavljam da u ovaj „srpski moralni lumpenproletarijat“ i „srpsku moralnu sirotinju“, , kako sam kažeš, ubrajaš i našeg pretsednika koji je sa najvišeg mesta najavio da su to zlodelo izveli srbi, a na čiju izjavu se sada nažalost pozivaju i albanci.

    3. Albanci su samo dozvolili huliganima iz redova vučićeve sekte da ubiju Ivanovića, a sada kada imaju dokaze da je to poremećeni picousti naložio, drže ga u šaci i mora uskoro priznati Kosovo i platiti im čak ratnu odštetu, kako njegov pajtos zločinac Haradinaj traži. A da će keramičar batica gašić da pobije još malo nedužnih Srba kako bi izazvali sukobe i kasnije „zbog mira“ priznali Kosovo da ne bi slali rezerviste u rat, to je jasno naredni scenario. Pametni su lekcije naučili iz prethodnih sukoba. Dok političari pljačkaju neka se narodi tuku…Gradjanski protesti ( bez lažne opozicije ! ) bi mogli da spreče ovaj zločinački plan !

    4. Ti ih poznaješ ? Moguće . A da linpoznaješ i Službe ? Da li poznaješ želju za vlašću ? Da li si ikad spoznao gordost vlasti , posebno kad je pesonifikovana u jednom čoveku !

    5. Vi tzv.patrJote, ustvari komunjare i fasisti, simpatizeri crveno-crne koalicije iz 90-ih, najveci ste talog Srbije…

      1. Docim ste vi antofilicari, autososovinisti i imaoci stokholmskog sindroma nesto najsvetlije sto je ovaj narod iznedrio. Cestitam.

  2. Ne bih se usudio da stavljam tragediju u Pandi (jer je sve na nivou nagadjanja),kao komparativ jednoj veoma ozbiljnoj stvari kao sto je mogucnost reziranog krvoprolica na koju su spremne obe strane koje citavo vreme saradjuju, a o kojoj , ispostavlja se postoje i audio dokazi .Narode pamet u glavu.

  3. Da razresimo dilemu tragedije
    Izvrsioci su albanci po dogovoru sa db ser
    Jos jednom molim roditelje i porodice ubijenih za oprost da to nismo sprecili
    Amin

  4. Postovani gospodo,da bi Vucic dobio ,,prednost“ na medunarodnoj sceni najverovatnije i na slicna dela racuna,da bi povukao punu nacionalnu i medunarodnu paznju racunajuci na neki avantaz ili nekakvu ,,pobedu“.Ja bih poslao apel svakom, i molio bi posebno Srbe sa Kosova da speci ovakve i svaku bolesne avanture Srbije da vas koristi i da preko vas i vasi mladica dak ih krvare pa da u ime zrtve pokusa bilo da stoji na scenu kao da brine o vama i da vas ,,brani“ za ,,opstanak“na Kosovo.
    Predajte glvnu ulogu pomirenja obicnim ljudima na Kosovo dvoje naroda da traze i zasigurno ima da nadu najbolje resenje kako je moguce da se nastavi suzivot.

  5. u službama postoje ekipe koje su država u državi, rade malo za vučića a malo više za sebe. imaju svoje novinare i medije (blic,kurir) i upravljaju dnevnom propagandom.

    Osnovni cilj im je što dalje srbija od zapada i od nato i sprečavanje otvaranja dosijea kao i strah da će odgovarati pred stranim sudovima zbog ranijih kriminalnih aktivnosti(droga,ubijanje političkih protivnika)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.