Službenica suda u Aleksincu uhapšena zbog skrivanja izvršnih presuda

Ostavite komentar


  1. Ovde je trebalo 35 krivicnih prijava da postoji, ne samo 1 protiv nje. Ko li su te 34 osobe koje su amnestirane od krivicne odgovornosti?

  2. Ovde u Srbiji trba primeniti pravilo kao u Americi
    Ko radi u državnim-javnim službama koje se plaćaju iz džepa naroda,za korupciju,proneveru,mito ,sledi
    Leti se sa posla
    Ide se u zatvor
    Brišu se sve godine staža za penziju stečene do nastalog slučaja

    1. Ovde je umesan direktno javni tuzioc i to glavni koji radi veci deo godina i podrzava određene kriminalce svi to znaju ko mu je kupio ďzip,pa jos dva kola od plate to ne bi steko ipak je ovo srbija ne saudivska Arabija gospodo.

  3. Ipak mislim da ta żena nije kriva i da je radila i prikrivala tu sudsku dokumentaciju po nečijem nalogu a reklo bi se da je Glavni Javni tužioc taj koji je naredio da se određeni slučajevi prikriju i sklone do zastarelosti dela.Apelujem na unutrasnju kontrolu da reaguje i ispita javno tuzilastvo i lično ivana mitrivica koji je na funkciji i preko njega idu svi ti spisi i krivicne prijave,ja mislim da bez njega to ne bi moglo da se zataska ispitajte ko je potpisao i ciji pečat je na tim prikrivenim prijavama i kaznama i bice vam sve jasno.

  4. Jasno je da ta zena nije sama tu stoji neko ko je njoj reko to da radi.Mislim na osnovnog javnog tuzioca jer svi ti predmeti su prosli kroz njegove ruke a dobro gradjani Aleksinca znaju da se osnovni javni tuzioc druzi sa ljudima koji su vec lezali kazne zatvora za neka dela necu da imenujem ali sve se zna .

  5. Zao mi je ove gospodje sigurna sam da je ona samo marioneta i da iza ovoga stoji neko ko rukovodi taj sektor,ta zena je radila u pisarnici a svaki nalog za krivicno delo ili prekrsajno je lično javni tužioc pregledao i dao u pisarnicu što znači da neko tu ima glavnu reč i manipulise tim kaznama i resenjima .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.