Službenicima u pravosuđu uskoro pomoć od 5.500 dinara mesečno

Ostavite komentar


  1. kakva glupost.pa zaposleni u pravosuđu primaju tzv.stimulaciju još od koštuničine vlade.nije ovo ništa novo.plata službenika u paravosuđu je daleko ispod republičkog proseka.prošle godine su nam zbog korone zakinute bar 2 stimulacije.ona je i prošle godine iznosila 5500 i već smo trebali primiti januarsku,tako da ovo znači da će isplata početi sa zakašnjenjem,što dalje znači da će nam bar jedna biti zakinuta i ove godine

  2. Није то помоћ, него стимулација и прима се годинама. Није је измислила садашња министарка. Лупетања

  3. Sem sudija svi ostali zaposleni već godinama primaju po 5500 dinara mesečno. To ne ide uz platu i ne obračunava se za kasniji prosek za penziju. Ovo je klasično laganje .To je prava dezinformacija za ostalu javnost. Treba svi da misle kako je doneto rešenje o nekakvoj novoj pomoći a u stvari to traje već godinama. Jednostavno je to rešenje trebalo da se prikaže kao novo jer je stalo – isteklo. Treba da znaju ljudi pravu istinu i zato treba ovaj tekst da stoji ovde i prikaže sav bezobrazluk vladajuće elite koja kontroliše i pravosudje i obmanjuje javnosti prikazujući stare odluke o pomoći kao NOVE. Proverite.. ali žalosna je i ta navodna Vučićeva ministraka pravde.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.