Fudbaleri Partizana koji su na zasluženom odmoru i zimuju na „plus 10“ ispred večitog rivala, izvesno je, ostaće danas bez sportskog direktora Mladena Krstajića, a ako trener Aleksandar Stanojević održi reč po povratku sa predaha i bez prvog stratega.

Ako je suditi po najavama, uz pretpostavku da Krstajić ode, lavina se tu ne bi zaustavila jer su povlačenje najavili i drugi čelnici u klubu. Naime, očekuje se da bi dvanaestočlani Upravni odbor na današnjoj sednici mogao da smeni Mladena Krstajića zbog oštrih reči izrečenih u javnosti na račun predsednika Dragana Đurića koji će ako tako bude dobiti prvu bitku, ali rat će se nastaviti.

U prvoj rundi bi, osim razrešenja, trebalo da stigunu i odgovori na neka od pitanja koja je nedavno penzionisani defanzivac postavio, ali poslednju reč bi morala da ima vanredna Skupština crno-belih. Naime, redovno zasedanje najvišeg tela FK Partizan zakazano je za februar, ali ako delegati to zatraže, a opozicija Đuriću je očigledno dovoljno brojna da to učini, predsednik bi morao da je zakaže i ranije. Tada bi došlo do odmeravanja snaga i prebrojavanja, a nije isključeno i da uslede smene na čelu. S druge strane, ukoliko Dragan Đurić preživi i ovu krizu i ostane u fotelji poslaće jasnu poruku da Skupština smatra da je on najzaslužniji za petogodišnju dominaciju crno-belih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari