Smenjena načelnica porodilišta „Narodni front“ u Beogradu Snežana Rakić

Ostavite komentar


  1. Sada kreće njen „profesionalni“ uspon, samo nebo je granica.Živi bili pa videli.

  2. Pa izgleda da je Kon bio u pravu kad je tvrdio da je nas medicinski personal brljiv.

  3. PCR test bio pozitivan, ali ja nisam bila bolesna??? I, ovakvu nebulozu izjavljuje medicinka radnica, sa titulom profesora!!!??? Bruka i sramota. Ona kao doktorka treba da zna, da ona kao pozitivna nemora da ima simptome, ali moze da prenese drugima bolest.. Ugrozila je zivote porodilja i njihovih beba, kao i zivote koleginica i kolega. Sebicna i samoziva osoba. I, sada, bez srama i obraza, kaze da je sve to ispolitizivano.Profesorka, jadno i bedno, da bednije nemoze biti.

    1. Analiza sa pogresnim maticnim brojem sve govori da je namestaljka. Ocigledno uskoro ko god nije u sns-u nece moci da bude na nekom visem radnom mestu !

    2. A, evo i arhibota koji na svaku temu ima dve, tri pametne da progovori u odbranu radikala. Naravno da je politika povezana sa svim sto se desava u Srbiji, ne razumem sta ti tu nije jasno, pa stavljas po x upitnika i uzvicnika? Zgranut si kao? c..c..c..c Pa zar ne rekoste da se doktori svakako zarazavaju na pauzama za kafu. I to izjavi glavni covek za epidemiju (e tu idu uzvicnici i upitnici), pa onda izjavi da su lagali narod za brdo stvari vezanih za pandemiju (pa jos uzvicnika), pa da se ne prisecamo pocetka pandemije i brljotina poput dozvoljenih koncerata, utakmica, otkrivanja spomenika, pa mitinga u Valjevu, bakljada u policijskom casu i jos mnogo, mnogo stvari gde su se krsili protokoli od strane vlasti, nesto se ne secam tvoje zapanjenosti i zgranutosti na tim temama.

  4. Pa Vučić redovno,posle povratka iz inostransva,ne radi test na koronu ,niti ide u izolaciju,pa ga niko ne smeni?

    1. Ma na 10, malo je tri. Kriminalcima nanogice, a doktorima robija i to dugogodisnja. Koji ste vi krelci.Sta cemo sa onima koji organizuju skup na otkrivanju spomenika? Koliko robije za njih?

  5. Pa gdjo Rakic,sve dodje na svoje…Neka pogleda slobodno moj profil i seti se kako je njena odluka necinjenja dovela do zdravsrvenog stanja mog detets.Mozda da pogleda svoju istoriju bolesti….Kako radila,tako zaradila!!!Moze i da mi se javi da upozna svoj uspesan rad!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.