Smešno je da Jovanović nekoga optužuje za krvavi novac

Odgovor advokata Boža Prelevića na saopštenje LDP

Ostavite komentar


  1. „Takođe nikada nisam branio ni zastupao Vojislava Koštunicu“. А, од чега је требало да га браните? Видим да сте са покојним председником владе на Зоране, као и многи данас. За Чедомира Јовановића износите све најгоре. Како се нашао ту где је био, тај Чедомир Јовановић, он није изабран на изборима, није био носилац листе па најурен из Скупштине, није ни пао с Марса, а и да јесте код Срба такви добро пролазе, па откуд онда ту. Да ли сте можда Зорана, када сте већ с њим били на Зоране, питали одакле Чедомир.

  2. Bravo Preleviću, vlast i sudstvo „nezavisno“ sve to znaju i ćute.ZAŠTO; to oni znaju?

  3. Ne znam koliko je široj javnosti, posebno beogradskoj, poznato da je Božo Prelević bio, i pre i posle ministarske funkcije, čovek koji ni zbog čega i ni zbog koga nije mogao da se potkupi. Zbog toga su izjave koje dolaze iz LDP-a, blaže rečeno, veoma neutemeljene, a grublje rečeno veoma sramne. Meni lično veoma je nejasno zbog čega se izjave Čedomira Jovanovića, predvodnika manjeg od kombi stranke, u javnosti uopšte i plasiraju.

    1. Sva Srbija zna ovo sto govori gospodin Pelevic.Ima ih koji znaju i vise tuzioci policajci.Pitanje je kada ce vise gospodin Jovanovic biti uhapse.Ili jos jasnije zasto ga sve vlasti cuvaju i pokrivaju.

  4. Najinteresantni je onaj deo gde Prelevic kaze da je besplatno branio Jovanovica , a ovaj vec dve godine kasnije milioner i najblizi saradnik Djindjica, pametnom dosta.

  5. Imam utisak da se Božo potrudio da dobro zamumulji i zakukulji polemiku sa LDP da bi prikrio suštinu i istinu o našoj politčkoj stvarnosti. Ne mogu da verujem da se on poslužio poltičkom podvalom. Naime ako je Čeda podržao Vučića što je počeo govori o evropskoj perspektivi Srbije i što je imao rezultate u fiskalnoj konsolidaciji države, Prelević ga poistovećuje sa Tomom i Vučićem, zanemarujući pri tom činjenicu da je lider liberala najveći kritičar apsolutizma i uskraćivanja slobode štampe! Čeda se razlikuje od svih naših političara zato što ima suptilniji, sveobuhvatniji i svestraniji pristup politici. Po pitanju nacionalizma i šovinizma u Srbiji kilometrima je udaljen od mnogih štetnih političara. Kad je Preljević pokazao upornost da bi diskreditovao Čedu, razmišljajući o njegovim motivima za to, pretpostavio sam da njemu smeta što je Čeda najpopularniji političar iz Srbije u našem regionu, što je Čeda, kao inteligentan sagovornik i izuzetan govornik, poželjan gost u mnogim TV emisijama i da njemu kao i mnogima što Čeda nije nacionalista!

      1. Поред Чеде сам случајно прошао на улазу у Скадарлију, он у пратњи 2 рмпалија, одевен за најмање 5000 е! Божу видех у Икеи са његовим сином како слободно шета и купује, све на њему око 500е. Само неко ко жели да буде ћорав код очију не примећује исто!!!

  6. Kada ce se vec jednom neko pozabaviti aferama Cedomira Jovanovica? Stalno se nesto sapuce i avansira a nikako da se otkriju afere i da mu se sudi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.